Jak archivovat příspěvky na Instagram: Nová funkce dostupná všem uživatelům

Namísto odstranění vzácné, ale možná trapné paměti z vašeho profilu Instagram můžete nyní místo toho archivovat. Funkce "archivu" byla v úterý aktualizována uživatelům. Cílem bylo poskytnout uživatelům větší svobodu tím, že jim umožní kultivovat a měnit své profily, jak se vyvíjejí, Instagram uvedl na blogu.

Nová funkce umožňuje uživatelům přesunout určité příspěvky do části profilu, kterou mohou vidět pouze, a přesunout je zpět na své profily, kdykoli chtějí. Nová funkce bude dostupná pro verze Instagram 10.21 a vyšší pro iOS a zařízení Android.

Číst: Aktualizace Instagram: Použití stránek a příběhů Hashtag prozkoumat

Aktualizace byla pro některé uživatele v minulém měsíci v testovacím režimu v době, kdy byla stále ve vývoji. Mnoho aktualizací, které přicházejí do aplikace v posledních měsících, jsou příznakem tvrdá konkurence se společností Snapchat, který se v létě zahřál, když Instagram přidal vlastní funkci "příběhy", která napodobuje Snapchat.

Jak archivovat předchozí příspěvek na Instagram:

Jakmile je nová funkce dostupná v telefonu, pravděpodobně dostanete v aplikaci příště malé oznámení, když otevřete svou profilovou stránku. Z archivního tlačítka se rozbalí a vysvětlí, že jakýkoli příspěvek, který jste archivovali, lze nalézt kliknutím na tlačítko archivu.

Pokud jste nic nezačali archivovat, stránka, kterou se tlačítko otevře, nebude mít žádné fotky a řekne "Žádné archivované fotografie". Zde však najdete pokyny, jak v budoucnu archivovat příspěvky. Chcete-li archivovat příspěvek, přejděte zpět do svého profilu a přejděte na fotografii, kterou chcete skrýt, a klepněte na možnost "..." (toto je vodorovné na zařízeních iOS a vertikální na zařízeních Android), které se zobrazí v pravém horním rohu stránky. Zobrazí se nabídka, ve které můžete vybrat položku "archivovat", "vypnout komentování", "upravit", "sdílet" nebo "smazat" příspěvek.

Archiv Akce Instagram

Možnost "archivovat" příspěvky na Instagram přichází pro všechny uživatele.

Zvolte "archiv" a pošta bude automaticky odeslána do archivovaného prostoru, ke kterému máte přístup, a to výběrem ikony v pravém horním rohu vašeho profilu. Vypadá to jako hodiny se šipkou směřující proti směru hodinových ručiček. Už se nebude zobrazovat ve vašem profilu. Zobrazí se pouze v archivované části profilu, kterou vidíte pouze vy. Dokonce i když archivujete příspěvek, budete stále vidět oblíbené a komentáře, které se objevily v době, kdy byl ještě ve vašem profilu.

plný archiv instagramů

Po archivování fotek půjde do archivu, část vašeho profilu se zobrazí pouze.

Číst: Justin Casquejo, Instagram Sensation, zatčen za lezení na Manhattanském mrakodrapu, znovu

Záznam můžete snadno odstranit z archivu. Vyberte fotografii v sekci archivu a znovu klepněte na tlačítko "...". Zobrazí se možnosti "Zobrazit v profilu" a další možnosti, které byly k dispozici, když jste je vložili do archivu. Jakmile vyberete možnost "zobrazit v profilu", fotografie nebo video se znovu objeví ve vašem profilu ve stejném místě, které bylo původně obsazeno v chronologickém pořadí. Až to uděláte, budou vaši stoupenci opět moci vidět příspěvek.

odstranit z archivu

Jednoduše vyberte "zobrazit v profilu", chcete-li odstranit fotografii z archivu.

Zdroj

Napsat komentář

Tyto stránky používají Akismet k omezení spamu. Zjistěte, jak jsou vaše údaje komentářů zpracovávány.