<link rel = "stylesheet" id = "gtranslate-style-css" href = "https://websetnet.b-cdn.net/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate-style24.css" type = "text / css "media =" all ">

Si můžete vyzkoušet Windows 10 S na All Windows 10 počítače

Microsoft vydal oficiální ISO pro Windows 10 S pro předplatitele MSDN minulý týden jim umožňuje vyzkoušet si nový operační systém na virtuálním počítači nebo skutečném hardwaru. A dnes, Microsoft dělá o jeden krok dále tím, že uvolní další instalační program pro Windows 10 S který umožňuje každému nainstalovat OS na jiných verzích Windows 10. Dodává se jako běžný spustitelný soubor, který lze nainstalovat na libovolnou verzi Windows 10 běží, kromě Windows 10 Domácí edice.

Foto kredit: The Verge

Pro ty, kteří to nevědí, to je co Windows 10 S je.

Zní to vzrušeno? Ale než se přímo ponoříte, je několik věcí, které je třeba vědět.

  • Ujistěte se, že jste zařízení aktualizovali Windows 10 Aktualizace tvůrců (verze 1703).
  • Nainstalujte nejnovější aktualizace systému Windows.
  • Vytvořte zálohu systému pro případ, že byste se chtěli vrátit k dříve nainstalované verzi Windows 10.
  • Před instalací zálohujte všechna data Windows 10 S. Během instalace mohou být uchovávány pouze osobní soubory. Všechna nastavení, existující aplikace Win32 a data budou vymazána.
  • Před přihlášením do kterékoli domény máte alespoň jeden z těchto tří typů účtů správce.
    • Místní správce
    • Správce účtu Microsoft (MSA)
    • Správce služby Azure Active Directory

Všechno zní dobře? Pojďme stáhnout instalační program a vyzkoušejte.

Nepotřebujete Windows 10 S produktový klíč pro aktivaci nově nainstalovaného operačního systému, instalaci Windows 10 S ze všech podporovaných Windows 10 edice se automaticky aktivují po instalaci.

Chcete-li přepnout zpět na dříve nainstalované Windows 10 edice, pokud to nešlo podle plánu, jděte na Nastavení> Aktualizace a zabezpečení> Obnovení, a klepněte na tlačítko Tlačítko Začínáme pod Vraťte se k předchozí verzi Windows 10 sekce. Tím zůstanou zachovány všechny vaše osobní soubory, ale budou odstraněny nainstalované aplikace a veškeré změny, které jste provedli Nastavení.

Zdroj

Zanechat komentář