Jak downgradovat váš iPhone nebo iPad z verze beta verze iOS 11

Chcete iPhone vrátit zpět do iOS 10.3.2? Zde je návod.

Společnost iOS 11 betas nabízí potenciální opravy chyb a nové funkce. Pokud však potřebujete zařízení přejít na nižší verzi, je to v pořádku. A co víc, downgradování je snadné: Vše, co potřebujete, je archivace zálohování zařízení pre-beta, iTunes na vašem počítači Mac nebo Windows a postupujte podle níže uvedených kroků!

Poznámka: Pokud čtete tento článek na iPhonu nebo iPadu, který chcete vrátit, buď jej nejprve vytiskněte, nebo ho otevřete na jiném iPhone, iPadu nebo počítači, abyste mohli číst po cestě.

Jak umístit svůj iPhone 6 a starší nebo iPad do režimu obnovy

Klepnutím na tlačítko neotevřete zařízení zpět na standardní verzi systému iOS. Abyste mohli začít, musíte svůj iPhone, iPad nebo iPod touch dát do režimu obnovy. To umožňuje iTunes převzít.

  1. vypnout iPhone nebo iPad. (Podržte stisknuté tlačítko Spánek / Wake dokud ne Slide pro vypnutí se zobrazí, slide.)
  2. Připojte své USB k bleskovému kabelu (nebo USB na 30-kolíkový dokovací kabel pro starší zařízení) počítačový.
  3. Podržte stisknutou klávesu a držte ji dolů Tlačítko Domů na vašem iPhone nebo iPadu. (V zařízení iPhone 7 místo toho budete chtít podržet tlačítko snížení hlasitosti.)
  4. Připojte své USB k bleskovému kabelu (nebo USB na 30-kolíkový dokovací kabel pro starší zařízení) iPhone or iPad.
  5. Pokračujte přidržením tlačítka Tlačítko Domů (nebo na zařízení iPhone 7, hlasitost dolů), dokud se nezobrazí připojte se k iTunes obrazovka se objeví.

Pokud způsob zotavení z nějakého důvodu nefunguje, můžete také zkusit uvedení zařízení iPhone nebo iPad do režimu DFU. Režim aktualizace firmwaru zařízení je trochu trickier, aby se dostal, ale bude často přinucení obnovení, i když nic jiného nefunguje.

Jak přenést svůj iPhone 7 do režimu obnovy

Protože iPhone 7 nemá fyzické tlačítko Home - má kapacitní tlačítko Force Touch Home - funkčnost režimu obnovení se přesunula na tlačítko pro snížení hlasitosti.

  1. Otočte pryč váš iPhone 7, pokud již není vypnutý.
    1. Stiskněte a podržte tlačítko Tlačítko zapnutí / vypnutí na pravé straně (iPhone 6 nebo novější) nebo nahoře (všechny ostatní iPhony) pro 3 sekund.
    2. Přejděte prstem posunout k vypnutí posuvníku potvrzení doprava.

  2. Stiskněte a podržte tlačítko Volume Down na vašem iPhone 7.
  3. Připojte svůj iPhone 7 do svého počítače Mac nebo Windows PC a ujistěte se iTunes běží.
  4. Uvolnění tlačítko pro snížení hlasitosti, když uvidíte Připojte se k iTunes obrazovka.

Jak přejít na verzi iOS 10.3.2 na vašem iPhone nebo iPadu

If iTunes na počítači se systémem Mac nebo Windows se nespustí automaticky, spusťte jej ručně. Služba iTunes rozpozná zařízení v režimu obnovení a zeptá se vás, co chcete dělat.

  1. klikněte Obnovit v popupu iTunes.
  2. klikněte Obnovit a aktualizace potvrdit.

  3. klikněte další v aktualizátoru softwaru iOS 10.3.2.
  4. klikněte Souhlasit přijmout smluvní podmínky a začít stahovat iOS 10.3.2.

Pokud se vaše zařízení po dokončení stahování restartuje na verzi beta systému iOS, jednoduše zopakujte výše uvedené kroky a vložte je zpět do režimu obnovení. Jakmile je stahování dokončeno, program iTunes obnoví váš iPhone, iPad nebo iPod touch na aktivní verzi systému iOS 10.3.2.

Jak obnovit archivovanou iOS zálohu na váš iPhone nebo iPad

Jakmile bude vaše zařízení obnoveno, bude mít čistou kopii nejnovější verze systému iOS. Chcete-li data vrátit zpět, je třeba obnovit předchozí zálohu. Pokud používáte beta verzi více než jeden den, vaše standardní záloha iCloud nebo iTunes bude pravděpodobně vycházet z této beta verze a nemusí se správně obnovit na zařízení se současnou verzí iOS. To je místo, kde jste archivovali zálohu, kterou jste provedli před instalací softwaru beta. (Udělali jste zálohu, že?)

  1. vybrat Obnovit z této zálohy v iTunes.
  2. Vyberte archivovaná záloha které jste provedli před instalací aktualizace beta softwaru.

Jakmile je obnovení dokončeno, iPhone nebo iPad by se měli vrátit tam, kde byly před instalací softwaru beta. Pokud jste od té doby učinili nějaké zásadní změny a nesynchronizují zpět nějakou jinou cestu, možná budete muset opakovat, abyste se vrátili přesně tam, kde jste byli předtím.

Zdroj

Napsat komentář