Nejlepší tipy na ochranu soukromí Snapchat

snapchat je nesmírně populární. Jeho prevalence znamená, že pokud si nejste opatrní, jste povinni získat Snaps od náhodných lidí, pozvat lidi, které neznáte, žádosti o chat, uživatelé spamující vám zvýšit své Snapchat skóre, a možná i příležitostné volání.

To znamená, pokud nechcete chránit své soukromí na Snapchat. Existuje několik nastavení, která můžete povolit nebo zakázat pro uzamčení Snapchatu a účinně zabránit výše uvedenému. Stačí vědět, kam se ve svém nastavení podívat.

Kromě nastavení Snapchatu jsou obecná upozornění na ochranu soukromí, která byste měli dodržovat, například vědět jak používat Snapchat, abyste náhodou neposlali nesprávné osobě soukromý Snapchat nebo nezveřejnili na svém příběhu něco, co jste chtěli poslat jednotlivci.

Také se podívejte na naše průvodce pro lepší soukromí na Facebooku, což je stejně důležité jako soukromí Snapchat.

Změňte nastavení Snapchat

Existuje několik souvisejících s ochranou soukromí
nastavení byste měli upravit podle svých preferencí a úrovně pohodlí.
Jsou velmi snadno dostupné a lze je kdykoli zapnout nebo vypnout
čas, pokud se o nich později rozhodnete změnit.

Chcete-li změnit nastavení Snapchat, otevřete
aplikaci a vlevo nahoře klepněte na svůj profilový obrázek. Poté použijte
tlačítko nastavení / řazení v pravém horním rohu zobrazí seznam všech Snapchat
nastavení můžete vyladit.

Chraňte své základní údaje

Vaše celé jméno a narozeniny mohou být uvedeny v nastavení, a pokud ano, může to vidět i kdokoli, kdo vás na Snapchatu vidí.

I když tato drobná fakta o vás nemusí vypadat jako bezpečnostní riziko hned za netopýrem, znát datum, kdy jste se narodili, a vaše příjmení je pro někoho docela snadné, aby vás prozkoumal online a získal ještě více informací o vás, jako je vaše rodné město, adresa, pracoviště atd.

Můžete odstranit své příjmení (nebo dokonce
celé své jméno), aby vás noví přátelé Snapchat znali pouze podle vás
jméno. Klepněte na Display Name v nastavení
změnit.

v Narozeniny v sekci je možnost zakázat Narozeninová oslava takže k vašim narozeninám Snapchat neuloží dort vedle vašeho jména, což zabraňuje uživatelům vědět tyto informace.

Něco jiného, ​​co se na Snapchatu považuje za zásadní pro vaši identitu, je vaše uživatelské jméno. Každý, kdo zná vaše uživatelské jméno, vás může přidat jako přítele a totéž platí pro váš Snapcode.

Nesdílejte tyto položky s nikým, pokud si nepřejete, aby vás přidali jako přítele. Pokud se tato informace zveřejní, jste povinni dostávat spoustu zpráv.

Potlačte oznámení ze špehování
oči

Na zámku se zobrazí oznámení
obrazovku zařízení a zobrazí se jako upozornění, pokud je neupravíte
chování. Budete chtít provést tuto změnu, pokud nechcete jen
kdokoli, kdo se dívá na váš telefon, aby viděl, kdo vám posílá snímky.

OTEVŘENO oznámení z nastavení zobrazíte všechny možnosti. Chcete-li deaktivovat všechna oznámení Snapchat, jednoduše odeberte pole vedle Povolit oznámení.

Pokud chcete jemnější kontrolu nad tím, co vás aplikace Snapchat upozorňuje, můžete upravit další nastavení výstrah, například když vás někdo označí v Snapu, pokud ještě musíte někomu otevřít zprávu, když dostanete hovor Snapchat atd. .

Další způsob, jak spravovat Snapchat
oznámení jsou pro každého přítele. Klepnutím a podržením přítele
a jdi Moře > Oznámení o zprávě. Můžete
umlčet jen to, že jeden člověk uchopí, aniž by ovlivnil druhého
nastavení přátel.

Ztěžte kontakt s lidmi
Vy

Většina uživatelů Snapchatu pravděpodobně vítá cizince - je třeba uskutečnit rozhovory, mít nové přátele a spoustu času ztrácet zasílání náhodných obrázků náhodným lidem. Pokud to není důvod, proč používáte Snapchat, je nejlepší vzít na vědomí všechny různé způsoby, jak vás lidé na Snapchatu najdou, abyste mohli tyto přístupové body zablokovat.

Otevřete Číslo mobilního telefonu a Email nastavení a vypněte Nech mě ostatní najít v obou oblastech, aby vás náhodní Snapchatters (nebo dokonce přátelé) nemohli najít hledáním vašeho čísla nebo e-mailu.

Přejděte dolů na Kontaktujte mě a změňte jej Moji přátelé takže nedostanete Snaps od lidí, které neznáte.

Druhá možnost zahrnuje doslova každého, což znamená, že pokud má někdo vaše uživatelské jméno nebo Snapcode, může vám posílat obrázky a videa, zahajovat chatování a dokonce vám zavolat přímo bez vašeho souhlasu.

Využít Zobrazit v rychlém přidání a odeberte pole vedle této možnosti. Pokud je tato funkce povolena, umožňuje přátelům přátelům vidět, že používáte Snapchat, což představuje velké riziko pro soukromí, pokud nemáte zájem o nové přátele Snapchat.

Další velký problém, který byste měli mít ohledně svého soukromí na Snapchatu, je odhalující, kde jsi. To je správně! Snapchat je také aplikace pro sledování polohy, ale pouze pokud to necháte.

Využít Moje lokace a buď povolit Režim duch nebo vyberte konkrétní přátele, kteří by měli mít přístup k vaší fyzické poloze.

Pokud existuje nepříjemný uživatel, který to udržuje
přidám vás na Snapchat, pak nic z výše uvedeného nepomůže. Na
zastavte ho, aby vás obtěžoval, jen je zablokujte. Chcete-li to provést, klepněte na
jejich tvář a použít tří-tečkované menu na pravé horní straně
na obrazovku Blokovat a / nebo Zpráva Je.

Vymazat místní data

Snapchat si může zachovat vaši historii vyhledávání
a podrobnosti o chatu dlouho poté, co jste je provedli. Pokud sdílíte svůj
telefonujte s ostatními nebo se obáváte, že někdo najde tyto údaje
pokud zařízení používají, je důležité vědět, jak je vyčistit
tyto díry v soukromí.

Začněme rozhovory. V závislosti na tom, jak je každý váš přítel ve vašem Snapchatu nastaven, mohou chaty mezi vámi zůstat až 24 hodin po jejich zhlédnutí. Tyto chaty můžete ručně odstranit a také nastavit dobu zobrazení na něco mnohem kratšího.

Držte prst dolů na uživateli
zeptejte se a jděte na Moře > Vymazat historii konverzace
vymazat minulé zprávy. Chcete-li, aby z vašich zpráv zmizely nové zprávy
Snapchat poté, co jste si je prohlédli, vraťte se zpět do Moře
menu, ale pak zvolte Smazat chaty > Po prohlížení.

Vaše historie vyhledávání je také viditelná
navždy, pokud tyto položky neodstraníte. Otevřete nastavení a
vybrat Vymazat historii vyhledávání tento seznam smažete.

Chraňte, kdo vidí vaše záběry

Jedním z nejhorších pocitů je odesílání
praštěný obrázek někomu, s kým jste ho nikdy nechtěli sdílet. Níže
jsou pokyny, jak správně přidat více než jednu osobu k Snapu
a jak chránit své příběhy Snapchat před konkrétními uživateli.

Před odesláním zkontrolujte příjemce

Po vytvoření nového Snapu je čas
klepnutím na šipku a výběrem přátel, které chcete přidat jako příjemce. Vy
můžete hledat přátele pomocí vyhledávací lišty nebo přejděte a klepněte na ikonu
lidé, kteří by měli přijmout Snap.

Před dalším pokračováním, zejména pokud
přidali jste do toho spoustu lidí, rychle se nadechněte a zkontrolujte
kdo získá Snap. Udělat to, klepněte na jména na dně
obrazovky (ne modrá šipka).

Když vyberete jména, jste
dostal čistý seznam všech přátel, kteří obdrží váš Snap.
Odtud můžete klepnout na kteréhokoli přítele a odstranit je ze seznamu. Prostě
Nezapomeňte, že jakmile klepnete na druhou modrou šipku, zpráva bude
odeslat, a nemůžete to vrátit!

Omezte, kdo může vidět vaše příběhy

Příběh je jako veřejné Snap pro všechny
tví přátelé. Je to skvělý způsob, jak inzerovat, jak se cítíte,
co děláte, nové produkty, které prodáváte atd. Pokud chcete
pouze určití přátelé, aby mohli vidět své příběhy Snapchat, vy
se musí naučit, jak si vyrobit soukromé příběhy.

V nastavení pod Zobrazit Moje
Příběh
, je možnost omezit, kdo uvidí váš Snapchat
Příběhy. Výběr Pouze přátelé or Zvyk vybrat konkrétní
přátelé.

Další způsob, jak sdílet příběhy
pouze konkrétní lidé jsou během samotného Snapu. Místo výběru
přátelé, se kterými chcete sdílet, klepněte na Soukromý příběh V horní části stránky
a poté vyberte některé lidi, se kterými chcete sdílet. Přátelé ne
Vybraný neuvidí příběh.

Napsat komentář

Tyto stránky používají Akismet k omezení spamu. Zjistěte, jak jsou vaše údaje komentářů zpracovávány.