<link rel = "stylesheet" id = "gtranslate-style-css" href = "https://websetnet.b-cdn.net/wp-content/plugins/gtranslate/gtranslate-style24.css" type = "text / css "media =" all ">

Jak zastavit automatickou smazání zprávy služby Thunderbird

Zásady uchovávání

mozilla-thunderbird-feature-imageTo je něco, co jsem nikdy neznal Mozillu, dokud jsem nezačala hledat starou E-mail a nemohl ji najít. Z neznámého důvodu by po měsíci nebo dvěch mých schránách z doručené pošty a koše zmizely. Byla to buď moje žena, která je vymazala, nebo duch. OK, možná ani tak to není nastavení, které jsem si neuvědomil, že je povoleno. Po nějaké době a naprosté tvrdohlavosti jsem zjistil, co způsobuje tento problém. Tohle je co je nazvaný problém s politikou uchovávání.

Nějak jsem nastavil svůj účet tak, aby po 30 dnech mazal staré zprávy. To pro tohoto chlapa nefunguje. Teď vám všem ukážu, jak zajistit, aby se vaše zprávy nebalily a neodcházely bez rozloučení.

Jak převzít kontrolu automatického vymazání

Zjistil jsem dva způsoby, jak to udělat: můžete jej nastavit pro celý účet nebo pro konkrétní složku.

Celý účet

Krok 1: Otevřete Thunderbird

Krok 2: Jednou tady, jděte nahoru a klikněte na Nástroje. Zobrazí se rozbalovací nabídka. Nyní vyberte Nastavení účtu

tools-option-in-mozilla-thunderbird

možnost nastavení účtu

Krok 3: Zde si budete chtít vybrat Synchronizace a ukládání zleva v okně Nastavení účtu

možnosti nastavení účtu

Krok 4: Zde se děje kouzlo. Budete se chtít podívat na poslední volbu v tomto okně. Z nějakého důvodu jsem to měl Smazat zprávy více než 30 dní vybraný. Protože nechci, aby Thunderbird automaticky smazal něco, co jsem si vybral Neodstraňujte žádné zprávy. Nyní klikněte na tlačítko OK tlačítko a máte hotovo

synchronizační-úložné okno

Tyto kroky zabrání Thunderbirdu v mazání zpráv od nynějška. Nemusíte to dělat pro celý účet. Druhou možností je najít složku, kterou chcete opravit. Takto to funguje…

Specifické složky

Krok 1: Stejně jako první krok shora. Otevřete Thunderbird

Krok 2: Vyberte složku, pro kterou chcete změnit nastavení. Vybírám koš, který budeme klepněte pravým tlačítkem myši na. Zobrazí se nabídka. Nyní je vybráno Nemovitosti na dně

trash-can-menu

Krok 3: Jakmile sem vstoupíte, vyberte záložku nahoře, která říká Zásady uchovávání. V tomto okně si všimnete to samé, co jste viděli z kroku 4 shora. Změňte jej na požadované nastavení, které chcete sledovat. Můžete zkontrolovat box Použijte nastavení svého účtu, který bude pouze zachovat nastavení, která jste již nastavili pro celý účet. Můžete si dokonce vybrat, že máte koš prázdný po určitém čase. Doručená pošta byla ta, kterou jsem nechtěl po určité době nechat smazat, ale pro Koši bych chtěl mít prázdné po 30 nebo 60 dnech. Po dokončení výběru klikněte na tlačítko OK tlačítko

složky-properties-rentent-policy-meny

Tímto způsobem můžete změnit libovolnou složku. Je skvělé pracovat se složkou Trash (zdá se, že jsem ji zapomněl vyprázdnit). Další výhoda je, že to neovlivní žádné nastavení ostatních složek, když tak učiníte. Nyní máte větší kontrolu nad e-mailem.

Jak dlouho si obvykle své zprávy udržujete?

Zdroj

Zanechat komentář