Sådan gemmes din Desktop og Documents-mappe til iCloud Drive i MacOS Sierra

Du kan automatisk gemme alt på din Macs skrivebord til iCloud Drive og få adgang til det på din iPhone eller iPad!

Som led i en indsats for at hjælpe dig med at spare plads på din computer, samtidig med at du forbinder dig med alt, hvad der er vigtigt for dig, MacOS Sierra understøtter Desktop & Documents Folders synkronisering i iCloud Drive.

Med Desktop og Dokumenter mapper iCloud Drive synkronisering aktiveres, vil alle fotos, filer og mapper, du gemmer til dit skrivebord, automatisk gemmes i iCloud, hvor du kan få adgang til den fra din iPhone, iPad, en anden Mac og endda en Windows-baseret pc via iCloud Drive eller iCloud.com.

Det betyder også, at alle filer, mapper eller dokumenter, der normalt gemmes i mappen Dokumenter i din Mac, automatisk gemmes i iCloud.

Uanset hvor du er eller hvad du gør, kan dine vigtigste filer gemmes i skyen, hvilket gør det muligt for dig at få adgang til dem fra hvor som helst.

Skal du bruge synkronisering af Desktop og Documents Folders i macOS Sierra?

Når du først downloader opdateringen til macOS Sierra, bliver du bedt om at aktivere Desktop & Documents Folders-synkronisering. Du kan dog holde af med at aktivere funktionen og manuelt tænde den igen, hvis du vælger. Hvorfor ville du vælge at vente? Hovedsagelig, iCloud lagerplads.

Du kan ikke vælge mapper til skrivebord eller dokumenter så overvej hvor meget plads begge vil bruge i din iCloud-opbevaring.

Hvis du er på Apples gratis 5 GB iCloud Storage-plan og ikke har til hensigt at opgradere, skal du sandsynligvis ikke tænde Desktop & Documents Folders-synkronisering i iCloud. Det regner med din opbevaring og kan potentielt spise meget af det. Selvom du ikke har mange filer eller mapper på dit skrivebord, er mappen Documents normalt, hvor din Mac automatisk gemmer filer fra tredjeparts apps og programmer, og det kan være meget stort.

Hvis du betaler $ 0.99 pr. Måned for 50 GB-niveauet for iCloud-opbevaring (eller en af ​​de højere niveauer), er du sikkert fri og klar til at begynde at bruge Desktop og Documents Mapper iCloud-synkronisering. Jeg bruger iCloud til at gemme hele mit fotobibliotek, alle mine iBooks og indhold fra ca. en halv snes tredjeparts apps. Med Desktop og Documents-mapper gemt i iCloud bruger jeg ca. halvdelen af ​​min 50 GB lagerplads.

Hvis du nærmer dig din iCloud-opbevaringsgrænse på ethvert niveau og ikke planlægger at opgradere, er det bedre at holde fast ved at bruge Desktop & Documents Mappers i iCloud, indtil du har frigjort plads i dit lager. Det kan tage overalt fra blot et par GBS plads til et par dusin GBs, alt efter hvad du har i din Documents-mappe og hvad du holder på skrivebordet.

Sådan tilføjes Desktop og Dokumenter Mapper manuelt til iCloud i MacOS Sierra

Hvis du ikke aktiverede Desktop & Documents Folders synkronisering i iCloud, da du først opdaterede til macOS Sierra, men senere besluttede du at bruge funktionen, kan du stadig tilføje dem til iCloud-lagring manuelt.

  1. Klik på Apple-ikonet () i det øverste venstre hjørne af din Macs skærm.
  2. Type Systemindstillinger ... fra dropdown menuen.

  3. Klik på iCloud i vinduet Preferences.
  4. Klik på Indstillinger ved siden af ​​iCloud Drive.

  5. Marker feltet ved siden af Desktop og Dokumenter Mapper.
  6. Klik på Udført i nederste højre hjørne af vinduet.

Dine filer og mapper vil blive tilføjet til iCloud, hvor du kan få adgang til dem fra din iPhone, iPad, en anden Mac eller endda en pc via iCloud Drive eller iCloud.com.

Sådan får du adgang til din Desktop og Documents Folder på iPhone og iPad i MacOS Sierra

Når din desktop og Dokumenter-mappe er gemt i iCloud, kan du få adgang til dem og endda redigere dem på din iPhone eller iPad. Du behøver ikke engang at være på iOS 10 eller macOS Sierra for at se filerne.

  1. Åben iCloud Drive på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på desktop or Dokumenter mappe.
  3. Tryk på fil du vil åbne.

Du kan endda redigere nogle dokumenter lige inde i iCloud Drive uden at skulle åbne en anden app.

Sådan fjerner du stationære filer fra iCloud Drive

Når du flytter en fil fra skrivebordet til et andet sted på din Mac, som en mappe, der er gemt i din computer eller Dropbox, flyttes den til den nye placering og slettes fra iCloud Drive og bliver ikke længere tilgængelig fra dine andre enheder.

Alt du skal gøre er at trække og slippe det fra dit skrivebord til en ny, ikke-iCloud-placering. Du vil se en pop op, der beder dig om at bekræfte ændringerne. Klik bevæge sig at fortsætte.

Sådan stopper du synkronisering af Desktop og Documents Folder til iCloud Drive i MacOS Sierra

Hvis du beslutter at synkronisere skrivebordet og dokumentmappen ikke er til dig, kan du altid vende tilbage til den gamle måde ved at deaktivere synkroniseringsfunktionen.

  1. Klik på Apple-ikonet () i det øverste venstre hjørne af din Macs skærm.
  2. Type Systemindstillinger ... fra dropdown menuen.

  3. Klik på iCloud i vinduet Preferences.
  4. Klik på Indstillinger ved siden af ​​iCloud Drive.

  5. Fjern markeringen i feltet ved siden af Desktop og Dokumenter Mapper.
  6. Klik på Udført i nederste højre hjørne af vinduet.

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.