Sådan gendannes den gamle version af Google Slides-præsentation

Sådan gendannes den gamle version af Google Slides-præsentation

google-drive-logo

Når du foretager ændringer i en Google Slides-præsentation, der er gemt på dit drev, gemmes tjenesten som standard, så den kan gendannes til en tidligere version, hvis noget går galt. Fortsæt læsning for at finde ud af, hvordan du bruger den.

I modsætning til fortryd, som kun kan vende tilbage handlinger i en enkelt session, kan revisionshistorikken for Google Drev lagre filer, som du gemte for uger siden. Denne funktion er ideel, når undo-funktionen ikke kan hjælpe dig, eller når du foretager unødvendige ændringer i din fil, og du vil hurtigt vende tilbage til en tidligere version.

Inden du går tilbage til en tidligere version af filen, er det altid en god idé at gemme den aktuelle fil som en backup version eller downloade den til din harddisk.

1. Log ind på din Google Drive-konto, og åbn derefter den Google Slide (eller PowerPoint) -fil, du vil gendanne til en ældre version. Hvis din PowerPoint-fil åbnes i preview-tilstand, skal du gå til Åbn med - Google Slides.

3

2. Når gliderne er indlæst, skal du gå til Filer -> Se revisionshistorik. Alternativt kan du trykke på Ctrl + Alt + Skift + H.

4

3. En lille gul vertikalt panel vises på højre side af skærmen, der indeholder alle de gemte versioner af den aktuelle fil. For at se en revision skal du blot enkelt klikke på den. Hvis du ikke kan finde den fil, du har brug for, skal du klikke på Vis mere detaljerede revisioner nederst på skærmen for at se mere.

5

6

4. For at gendanne den version skal du først vælge den i panelet og derefter vælge Gendan denne revision knappen.

ALDER

5. Hvis filen genoprettes, vil du se en lille besked øverst på skærmen, som læses Revision restaureret: I dag. Meddelelsen viser også tidspunktet for genoprettelsen. Hvis Google Drev ikke kan gendanne filen, skal du tjekke din forbindelse og prøve igen.

af

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.