Sådan blokerer eller ophæver du en person på Instagram

Når det kommer til din online sikkerhed, er det vigtigt at bruge alle de værktøjer, der er tilgængelige for dig. Dette omfatter at holde profiler private og blokere folk, hvis du vil.

På Instagram har du mulighed for at blokere folk for at se din profil eller vises i dine beskeder eller meddelelser, du kan også gøre din konto privat. Dette kan være godt, hvis du ønsker at holde dit feed privat noget, der kun kan deles med venner.

Sådan laver du din Instagram Private:

Hvis du gør din Instagram-feed privat, betyder det, at alle, der ønsker at se dit feed eller følge dig, skal anmode om at gøre det. For at gøre din profil privat, skal du åbne appen, husk at hvis du lige har en konto, er den automatisk offentlig for alle brugere. Hvis du vil indstille din profil til privat, skal du vælge det lille personikon i nederste højre hjørne. Dette vil tage dig til din egen profil.

Hvis du er på en iPhone, skal du vælge gearene i øverste højre hjørne, hvis du bruger en Android vælg de lodrette punkter. Rul ned og du vil se "Privat konto" med et skifte ved siden af ​​det, skift det til for at gøre din profil privat. Selv når det er privat, husk brugere at kunne se dit profilbillede og beskrivelse.

instagram private For at gøre din Instagram-profil privat, skift alternativet "privat konto" til.

Også personer, der allerede følger dig, når du laver dit feed privat, har stadig adgang til din konto. Du kan rediger din tilhænger liste ved at vælge "følgere" på din profil og vælge "..." ved siden af ​​deres navn på din tilhængerliste. Vælg "fjern", og de følger ikke længere dig. De vil være i stand til at efterfølge dig, hvis de vælger, men de vil ikke blive underrettet om, at du har taget dem fra din tilhængerliste.

Sådan blokerer du en person på Instagram:

Hvis du vil blokere nogen, så kan de ikke se din profil eller besked, du, det tager kun et par klik. I appen skal du vælge profilen for den person eller konto, du vil blokere fra, at kontakte dig på nogen måde. Når deres profil er lagt, skal du vælge "..." i øverste hjørne af deres profil, det vil være lodrette prikker, hvis du er på en Android-enhed. En liste over muligheder vises herunder "blok", "rapport", "skjul din historie" og mere. Vælg "Bloker", og en popup vil spørge dig om du er sikker på, at du vil blokere for kontoen. "De kan ikke finde din profil, indlæg eller historie på Instagram. Instagram vil ikke lade dem vide, at du har blokeret dem, "lyder det. Denne person vil stadig kunne nævne dig, hvis de kender dit brugernavn, men du får ikke beskeder om deres omtale.

blokere instagram Den popup besked, der vises, når du vælger at blokere nogen på Instagram.

Sådan ophæver du en person på Instagram:

Unblocking en person er lige så nemt som at blokere dem i første omgang. Følg de samme trin som ovenfor, men vælg "unblock user." De vil så kunne se dine indlæg, historier og besked dig igen.

Sådan ser du hvem du har blokeret på Instagram:

Hvis du ikke kan huske, hvem du har blokeret, kan du tjekke den liste i dine indstillinger. Vælg igen tandhjulsikonet eller de lodrette punkter i øverste højre hjørne på din profil. Rul ned til "blokerede brugere", når du klikker på, får du vist en liste over brugere, der er blokeret fra at se din profil.

Kilde

One Response

Giv en kommentar