Sådan deler du forsvindende billeder eller videoer på Facebook

officielle-facebook-logo-slide

For at øge sociale interaktioner mellem brugere har Facebook arbejdet hårdt for at tilføje funktioner til sin platform. Blandt disse er deling af at forsvinde fotos og videoer en af ​​de mest unikke og underholdende. Denne nye funktion hedder Min dag, og det giver dig mulighed for at dele billeder og videoer med venner uden at sende dem på din tidslinje. Min dag kommer fyldt med filtre og klistermærker, og indholdet du deler vil forsvinde efter 24 timer. Hvis evnerne i Min dag begejstrer dig, skal du følge trinene i denne vejledning for at lære at bruge den.

Bemærk: Indholdet af min dag vil kun blive offentliggjort i Facebook Messenger, chat-appen til Facebook.

Sørg for, at du altid bruger den nyeste version af Messenger-appen for at nyde nye funktioner.

Sådan deler du forsvinder billeder eller videoer på Facebook:

1. Åbn Facebook Messenger App på din telefon.

2017-03-29 09.05.46

2. Tryk på blå cirkel nederst på skærmen for at åbne kameraet.

2017-03-29 09.06.34

3. I kameramodus skal du trykke på knappen cirkel at tage et foto eller holde det for at optage en kort video.

4. Når billedet eller videoen er taget, kan du tilføje klistermærker, filtre, tekst eller farvede linjer til det ved hjælp af forskellige muligheder øverst til højre på skærmen.

2017-03-29 09.07.15

5. Tryk på pil nederst på skærmen for at vælge modtagerne.

2017-03-29 09.07.36

6. På skærmen Send til skal du kontrollere, at My Day indstillingen er valgt. Denne funktion vil gøre dit billede eller video forsvinde efter 24 timer, og du kan faktisk se, hvem der ser dit indlæg. Hvis du vil begrænse publikum af posten, skal du trykke på tre-dot-knap.

2017-03-29 09.08.16

7. Du kan begrænse publikum på dit foto eller video. Vælg Alle undtagen mulighed, hvis du vil forhindre kun få personer i at se dit indlæg. Vælg Tilpasset mulighed hvis du kun vil vise dit indlæg til et par brugere. Denne funktion ligner den, der skal se denne mulighed for din Facebook-status.

Screenshot_2017-03-29-08-11-04-1

8. Når du er færdig, skal du trykke på fly ikon at dele dit indlæg.

2017-03-29 09.08.47

Kilde

Giv en kommentar