Find ud af, hvilke apps der har adgang til din Google-konto

Du har muligvis bemærket en Google-login-indstilling, når du forsøger at få adgang til nogle websteder. Dette skyldes primært, at Google fungerer som et medium, så du kan dele oplysninger fra din Google-konto med tredjepartswebsteder uden at give vigtige oplysninger om dit brugernavn og din adgangskode. Den type information, du kan dele med et websted via din Google-konto:

  • Email adresse
  • Navn
  • Land og sprog

Google siger, at det aldrig deler disse data uden at underrette dig og søge din tilladelse. Desuden huser det en mulighed 'Ring til app tilladelser'hvor du kan finde alle de tilsluttede apps.

I dette indlæg vil vi se, hvordan du finder ud af, hvilke apps, hjemmesider og online-tjenester der er tilsluttet og har adgang til din Google-konto og tilbagekald adgang, hvis du føler det nødvendigt.

Apps, der er forbundet til din Google-konto

I løbet af en periode ophører nogle af disse apps, eller du bruger dem ikke længere. Som sådan er det sikkert at få dem frakoblet eller fjernet fra din Google-konto. Hvorfor? Appene kan få adgang til din konto, når du ikke bruger den. Du har f.eks. Hentet en app på din telefon, der hjælper dig med at planlægge træning med venner og tillade det at få adgang til din Google-konto.

Appen kan få adgang til dine oplysninger fra Google Kontakter, mens du ikke bruger den, for at hjælpe med at anbefale nogle venner, du kan oprette forbindelse til, næste gang du logger ind på appen. Eller det kunne få adgang til din kalender for at identificere tider, når du og dine venner er fri til at træne sammen. Så hvis du ikke finder denne funktion meget nyttig, kan du finde og afbryde apps, der er knyttet til din Google-konto.

For at finde apps, der har adgang til din Google-konto, skal du navigere til dette web adresse.

Du skal logge ind med den konto, du vil tjekke. Her får du vist listen over alle apps og tjenester, der har adgang til din konto. Se nedenstående skærmbillede.

Apps, der er forbundet til din Google-konto

Denne liste viser listen over alle tilsluttede og tilladte enheder, apps og spil, webapps og websteder og browserudvidelser. Klik på en af ​​appen, og du kan se de detaljerede oplysninger om, hvilken app der kan få adgang til på din Google-konto.

Tilbagekald adgang til Google-konto

Appen kan automatisk logge dig ind næste gang du bruger den, og Google gennemgår eller godkender ikke tredjepartswebsteder, der anmoder om adgang til din Google-konto og påtager sig intet ansvar for disse websteder. Så hvis du har nogen bekymring over webstedets troværdighed, der anmoder om dine oplysninger, må du ikke godkende anmodningen, eller hvis du allerede har tilbagekald adgangen ved blot at trykke på Fjern knappen.

removve

Klik på OK, når du bliver bedt om det.

fjern adgang

Du har fjernet adgangen til appen til din Google-konto.

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.