Fjern gamle trådløse netværk i Windows 10

Når du opretter forbindelse til et trådløst netværk ved hjælp af en enhed, der kører Windows 10, en profil gemmes på computeren.

Det er nyttigt, hvis du skal oprette forbindelse til netværket igen i fremtiden, da det gør den lettere, især hvis adgangskoden er gemt også.

Selvom det er nyttigt, fjernes ikke trådløse netværksprofiler fra listen over profiler, efter at tiden er gået.

Det kan heller ikke være et stort problem, men hvis du synes om ting ryddeligt eller foretrækker at fjerne gamle oplysninger fra operativsystemet, vil du måske fjerne disse gamle netværksoplysninger.

Det er ikke fornuftigt at holde profiler rundt, som du ved, at du aldrig vil oprette forbindelse til igen ved hjælp af enheden. Eksempler er hotel-trådløse netværk, trådløse netværk på lufthavne eller et trådløst netværk, der ikke længere er tilgængeligt.

Det kan også hjælpe, hvis du har problemer med forbindelserne og tror, ​​at det er profilrelateret.

Fjernelse af gamle trådløse netværk i Windows 10

Det er nemt at glemme trådløse netværk, som enheden var forbundet til tidligere, ved hjælp af Windows 10. Her er hvad du skal gøre:

1. Brug Windows-i til at åbne programmet Indstillinger for Windows 10. Det er den primære placering for netværks- og internetrelaterede indstillinger i indstillingsprogrammet, herunder Wi-Fi.

indstillinger

2. Vælg "Netværk & Internet", når appen åbnes. Hvis Wi-Fi understøttes af enheden, finder du en liste over alle trådløse netværk, der hentes i øjeblikket af det.

Hvis du er tilsluttet et trådløst netværk, er det fremhævet helt øverst. Rul ned på siden, indtil du finder "administrer Wi-Fi-indstillinger", der er angivet på den.

trådløst

3. Administrer Wi-Fi-indstillinger åbnes. Du finder flere muligheder, der er opført der, som du måske vil konfigurere, hvis du aldrig har gjort det. Du kan kontrollere Wi-Fi Sense-funktionen her, og også om enheden vil oprette forbindelse til åbne hotspots, der ikke er sikre for at se, om der er betalt Wi-Fi.

Du finder en liste over alle kendte trådløse profiler nederst på siden. Hver profil er angivet med SSID-identifikatoren.

Administrer wi-fi-indstillinger

4. Glem nogle af profilerne

For at fjerne enhver profil fra maskinen skal du klikke eller trykke på den og derefter vælge knappen Glem efterfølgende. Dette sletter oplysningerne fra Windows.

Bemærk venligst, at der ikke er nogen bekræftelsesdialog, og at dataene straks fjernes. Hvis du opretter forbindelse til netværket igen på et senere tidspunkt, bliver du bedt om at indtaste et kodeord, hvis det er nødvendigt at oprette forbindelse til det.

administrere kendte netværk

Den Windows 7 vej

Windows 7 afsendt med muligheder for at fjerne også trådløse netværksprofiler. Fjernelsen håndteres i Kontrolpanel, da Indstillinger-programmet blev introduceret i Windows 8 af Microsoft.

  1. Klik på Start-menuen, og vælg Kontrolpanel.
  2. Eller brug Windows-Pause for at åbne Kontrolpanel og vælg Kontrolpanel Hjem, når vinduet åbnes.
  3. Vælg "Netværk og delingscenter".
  4. På siden, der åbnes, vælg "Administrer trådløse netværk".
  5. Alle kendte trådløse netværksprofiler er angivet på siden. Du kan bruge kontrollerne øverst til at tilføje eller fjerne profiler, for at ændre rækkefølgen af ​​dem eller åbne adapteregenskaber.

gHacks Technology News.

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.