Sådan går du live på Instagram: Opdatering omfatter nye forsvindende videoer, meddelelser

Tilbage i august introducerede Instagram Instagram Stories som en måde for brugerne at dele alle de store øjeblikke i deres dag.

På mandag meddelte Instagram to store opdateringer: live video på Instagram Stories og forsvinde billeder og videoer til venner i Instagram Direct.

Sådan gør du Live Video på Instagram Stories

Live video på Instagram Stories hjælper dig med at oprette forbindelse med dine tilhængere. Når du er færdig, forsvinder din live-historie fra appen, så du kan dele noget, når som helst. For at gå live, skal du bare svinge lige fra foderet for at åbne kameraet, trykke på knappen "Start Live Video", og du kan begynde at dele din video, som kun kan vare op til en time. Dine venner får en besked, når du går live, så de kan tune ind. Når du er i live, kan du skrive kommentarer til dine venner for at se eller slukke for kommentarer. Mens der ikke er nogen replays, kan du gennemse en kureret Udforsk det bedste af Instagram Live-videoer, der aktuelt finder sted.

Hvis du ikke vil dele en doodle på Instagram Stories post til dine tilhængere, kan du sende den som en direkte besked til et par af dine nærmeste venner. De vil være de eneste, der kan se det to gange, før det forsvinder.

Sådan sender du forsvinder billeder og videoer direkte til grupper eller venner

Siden lanceringen af ​​Instagram Direct sidste år er antallet af personer, der bruger Direct hver måned, vokset fra 80 millioner til 300 millioner mennesker. Dagens opdatering holder direkte meddelelser det samme, men tilføjer en bedre måde at forbinde med dine venner - alt sammen på samme sted.

Hvis du vil bruge den nye funktion, skal du trække lige ind i kameraet for at tage et billede eller en video, og tryk derefter på pilen for at sende den privat. Du kan vælge at oprette en gruppe - og du kan sende til enkeltpersoner på samme tid. I modsætning til andre meddelelser i Direct forsvinder disse nye billeder og videoer fra dine venners indbakke, efter at de har set dem. Du får endda se, om de afspillede det igen eller tog et screenshot. Ifølge a blogindlæg, Instagram sagde "om din konto er indstillet til offentlig eller privat, kan du kun sende forsvinde billeder og videoer til folk, der følger dig."

Forsinkelse af billeder og videoer i Instagram Direct udbreder globalt fra mandag.

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.