Google Backup og Sync er her: lad os tage et kig

Google Backup og Sync er et nyt program fra Google, der kombinerer Google Photos og Google Drive-funktionalitet i et enkelt klientprogram.

Den nye klient erstatter de gamle klienter, som Google har leveret til disse opgaver. Downloads er tilgængelige på Google Drev og Google Fotos; Jeg kunne ikke få hentningen til at starte på Google Drev, men downloadet startede fint i Google Fotos.

Den nye Google Backup og Sync er kun tilgængelig for Windows og Mac-operativsystemer på dette tidspunkt. Det ser ud til, at det ikke er tilgængeligt for mobile enheder endnu, da Google stadig annoncerer sit Google Photos-program til mobilenheder på siden for download af billeder.

Google Backup og synkronisering

google backup og synkronisering

Du bliver bedt om at logge ind på en Google-konto efter installationen. Dette er en simpel proces; du indtaster dit brugernavn og derefter adgangskoden til Google-kontoen og, hvis den er aktiveret, to-faktor-autentificeringskoden oven på det.

Bemærk, at den nye applikation ikke er beregnet til brugere af Google Suite. Disse vil have adgang til Drive File Stream på et senere tidspunkt.

Google Backup og synkronisering beder dig om at træffe valg med hensyn til sikkerhedskopier. Du kan vælge at sikkerhedskopiere kun fotos og videoer eller alle filer (i valgte mapper).

Når du har foretaget den første beslutning, bliver du bedt om at foretage yderligere valg på den næste (og den sidste opsætning) skærm.

velkommen til at sikkerhedskopiere og synkronisere

Den første lader dig vælge mapper på computeren, som du vil synkronisere til Google Drev. Desktop, Dokumenter og Billeder er valgt som standard. Du kan fjerne markeringen af ​​nogen af ​​dem og tilføje tilføjede mapper til sikkerhedskopieringsprocessen.

Den anden mulighed er taget direkte fra Google Fotos. Du bliver bedt om at vælge et kvalitetsniveau for uploadede billeder. Standard er "høj kvalitet", som ikke tæller mod kontoens lagerkvote. Du kan skifte det til den oprindelige kvalitet, som kan regne med kvoten, men sikrer, at billederne uploades i deres oprindelige opløsning og ikke ændres af Google i processen.

Et klik på linket "avancerede indstillinger" åbner en mulighed for at synkronisere "My Drive" til denne computer. Dette synkroniserer dataene på Google Drev med den pågældende computer. Bemærk, at denne indstilling ikke er valgt som standard, og skal kontrolleres.

Google vil sammenligne filer på enheden med dem online og starte synkroniseringsprocessen lige efter at du har trykket på startknappen på den sidste installationsside.

Indstillinger

google backup og synkronisering interface

Google Backup og Sync leveres med yderligere præferencer, der bliver tilgængelige efter den første synkronisering er undervejs.

Du kan ændre de præferencer, der blev præsenteret for dig under opsætningen, og følgende:

  • Vælg, hvordan elementer slettes. Du har tre muligheder:
    • Fjern ikke elementer overalt - Standardindstillingen holder filer på Google Drev, hvis du sletter dem på computeren.
    • Fjern elementer overalt - Når du sletter elementer på din computer eller på Google Drev, bliver filer i andre synkroniseringssteder også slettet.
    • Spørg mig før du fjerner emner overalt - Du bliver bedt om, hvorvidt du sletter noget på computeren.
  • Upload nyligt tilføjede fotos og videoer til Google Fotos.
  • Åbn sikkerhedskopiering og synkronisering ved systemstart.
  • Vis filsynkroniseringsstatusikoner og højreklik på menuen.
  • Vis advarsel, når jeg fjerner elementer fra en delt mappe.
  • Netværksindstillinger
    • Proxy: Automatisk registrering eller direkte forbindelse.
    • Begræns download eller upload sats.
  • Tillad sikkerhedskopiering af kamera eller telefoner, der er tilsluttet enheden.

Begrænsninger

Google Backup og Sync synkroniserer ikke de følgende billeder eller videoer (til brug sammen med Google Fotos):

  • Videoer større end 10 Gigabyte i størrelse.
  • Billeder der er større end 75 MB eller 100 MP.
  • Elementer, der er mindre end 256 × 256
  • Fotofiludvidelser ud over: .jpg, .png, .webp og nogle RAW-filer.
  • Videofiludvidelser bortset fra: .mpg, .mod, .mmv, .tod, .wmv, .asf, .avi, .divx, .mov, .m4v, .3gp, .3g2, .mp4, .m2t, .m2ts , .mts og .mkv filer.

Lukning af ord

Google Backup og Sync kombinerer Google Photos og Google Drive-synkroniseringsfunktionalitet i en enkelt klient. Google-brugere på Windows eller Mac-enheder, der bruger en ældre klient, vil måske overveje at installere den nye klient i stedet for at drage fordel af det.

Din tur: Bruger du et Google-synkroniseringsprogram?

Stillingen Google Backup og Sync er her: lad os tage et kig dukkede først på gHacks Technology News.

Efterlad en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.