HTC Vive Preorder tilgængelig i en time: Nu med Tilt Brush, Regional Pricing

Et hurtigt nyhedsbrev til alle, der følger med HTC Vive-meddelelserne: as vi rapporterede tilbage på MWC, den officielle prissætning og timing for forudbestillinger blev annonceret. For din $ 799 i februar 29th ved 10am EST får du følgende:

  • HTC Vive hovedmonteret skærm (HMD)
  • To basestationer (til placering)
  • Et par controllere
  • En Link Box
  • Vive Ear Buds

Som en del af pakken blev der også annonceret to titler som bundt: Job Simulator (den demo, som jeg stadig husker levende som forsøgte at klare mikrobølge bøf og vin) og Fantastic Contraption. I går meddelte HTC, at Googles Tilt Brush også vil være en del af pre-order-bundlen i en begrænset periode. Tilt Brush er VR-ækvivalenten til MS Paint, den første tegningsplatform, der giver brugerne mulighed for at oprette, men denne gang i et fuldt 3D-miljø.

Forbestillingstiden er indstillet til at gå grøn om cirka en time:

  • 10am ET
  • 7am PT
  • 3pm GMT (UK)
  • 4pm CET

Den angivne $ 799-pris i sidste uge var den amerikanske prisfastsættelse uden skat. HTC har også annonceret regional prisfastsættelse:

Område MSRP Prissætning
* indikerer uden skattepris
USA USD $ 799 *
Canada CAD $ 1149 *
Australien USD $ 899
Kina CNY 6888
taiwan NTD $ 28,288
Japan JPY ¥ 111,999
UK GBP £ 689
New Zealand USD $ 949
Eurozonen EUR € 899

Kreditkort køb vil bruge et hold på midlerne, mens Paypal transaktioner vil blive behandlet straks. Forsendelsesvarer April 5th, der indikerer, at forudbestillinger vil være førstegang, først tjener, begrænset til en pr. Kunde. Forbindelsen til forudbestilling vil være www.htcvive.com - vi har ikke hørt om der er begrænsede forudbestillingsenheder, eller hvis det bliver 'som vi bygger dem, bliver de sendt'.

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.