Sådan sikrer du, at iCloud sikkerhedskopierer, synkroniserer dine data

iCloud 101_ Sådan sikrer du, at du vil sikkerhedskopiere, synkroniseres

De fleste af os har været i den situation, hvor vi måtte få en ny iOS-enhed, og alle vores fotos, noter og kontakter gik * poof, * aldrig at blive set igen.

Hvis du har følt den smerte - eller vil undgå det - er iCloud din ven. Apples sky lagringstjenester, herunder iCloud Drive, sikkerhedskopiere værdifulde oplysninger, dokumenter og billeder trådløst til internettet. Når oplysningerne er gemt på iCloud, er det nemt at hente eller downloade fra en hvilken som helst enhed.

Apple giver automatisk alle brugere med 5GB gratis iCloud-opbevaring. Du kan bruge denne opbevaring til at sikkerhedskopiere apps, billeder, videoer eller dokumenter. Men 5GB fyldes hurtigt op; ekstra lagerplads starter ved $ 0.99 pr. måned for 50GB i USA.

Hvad omfatter iCloud Backup?

Med Apple iCloud kan du sikkerhedskopiere:

  • App data
  • Apple Watch backups
  • Opkaldsoversigt
  • Enhedsindstillinger
  • HomeKit konfiguration
  • Startskærm og app organisation
  • iMessage, tekst (SMS) og MMS-beskeder
  • Billeder og videoer på din iPhone, iPad og iPod touch
  • Køb historie fra Apple-tjenester, som din musik, film, tv-shows, apps og bøger
  • Ringetoner
  • Visuel Voicemail-adgangskode (kræver det SIM-kort, der blev brugt under backup)

Hvis du kun vil have et par af disse sikkerhedskopierede til iCloud, kan du vælge, hvad der er beskyttet og hvad der ikke er. Der er også tredjepartsapps, der kan forbindes til din iCloud-konto. Tilføj og tilbagekald disse tilladelser til enhver tid.

Administrer hvad der er inkluderet ved at gå til Indstillinger> [dit navn]> iCloud> Apps ved hjælp af iCloud og tænd eller sluk for kontakten til de apps, du laver eller ikke vil synkronisere med iCloud-lagring.

Sådan sikkerhedskopieres din enhed til iCloud

Sørg først for, at din konto har nok ledig plads i iCloud. Tap Indstillinger> [dit navn]> iCloud Manage Storage. Vælg din enhed, og du skal se din sikkerhedskopi opført.

Til automatisk sikkerhedskopier din enhed hver dag skal du tænde iCloud Backup via Indstillinger> [dit navn]> iCloud> iCloud Backup og skift iCloud Backup til. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger> iCloud> Sikkerhedskopiering. Enheden vil derefter sikkerhedskopiere, når din telefon er sluttet til strøm, låst og på Wi-Fi.

For at manuelt sikkerhedskopiere din telefon via iCloud, skal du navigere til Indstillinger> [dit navn]> iCloud> iCloud Backup> Back Up Now. Her kan du også se sidste gang, din enhed blev sikkerhedskopieret.

Apple iCloud Backup

Upload billeder automatisk til iCloud

Sørg for at dine elskede billeder eller videoer bliver sikkerhedskopieret til, at iCloud kan være forvirrende, men du kan gøre det med bare et par vandhaner.

Først skal du navigere til Indstillinger> Billeder> iCloud Photo Library og skifte til, som automatisk vil uploade og gemme dit bibliotek til iCloud, herunder iCloud.com, som lader dig se og downloade billeder på en computer.

Hvis du tager billeder på en Apple-enhed, som din iPhone, og vil se dem på en anden Apple-enhed, som din iPad, skal du tænde Upload til My Photo Stream. Så næste gang dine Apple-enheder er forbundet til Wi-Fi, vises billeder taget på en gadget på alle de andre med samme Apple ID.

Du kan også tilføje billeder til iCloud Drive. På iOS, gå til Indstillinger> [dit navn]> iCloud og skifte iCloud Drive til. Gå til Billeder-appen, vælg et billede eller en video, tryk på Send-ikonet, og vælg Gem til filer> iCloud-drev> Tilføj, som vil sende billedet til Filer app Apple introduceret med iOS 11.

På en Mac eller pc skal du gå til iCloud.com og logge ind ved hjælp af dit Apple ID. Her kan du klikke på ikonet for Fotos or iCloud Drive og uploade billeder og videoer.

Hvis du ikke vil betale for mere iCloud-opbevaring, kan du i mellemtiden også uploade alle dine fotos til Google Fotos, som giver gratis, ubegrænset lagring, hvis du begrænser billeder til 16 megapixel. Bare download Google Photos-appen til din iOS-enhed, vælg til fotosynkronisering, og eventuelle billeder taget på din iOS-enhed synkroniseres med Google Photos, næste gang du er på Wi-Fi. Og de vil forblive der, selvom du sletter dem fra din iOS-enhed eller iCloud.

Kilde

Efterlad en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.