Sådan slettes sikkerhedskopierede filer, der er oprettet af iTunes Store App

iTunes backup filer er store. Det kan spise din lagerplads ret hurtigt, især når du har en iPhone med tusindvis af billeder og videoer fanget gennem årene. Hvad er værre, det er altid oprettet i din profil, der kan synkroniseres til serveren, hvis roamingprofil er aktiveret.

Normalt, hvis du kører den traditionelle desktop version af iTunes, kan du gå til den følgende mappe og manuelt slette alt der for at rydde backupfilerne.

% appdata% Apple ComputerMobileSyncBackup
Sådan slettes sikkerhedskopierede filer, der er oprettet af iTunes Store App

Men hvis du bruger iTunes app Fra Butik-appen kan du ikke se disse mapper i din brugerprofil. I stedet lagres de på følgende sted sammen med alle de andre Store App-data.

% Userprofile% AppleMobileSyncBackup
Sådan slettes sikkerhedskopierede filer, der er oprettet af iTunes Store App

Heldigvis kan du også gå til Rediger> Indstillinger in iTunes app, skift over til fanen Enheder, og ryd sikkerhedskopierne der også, hvilket er meget lettere, fordi du også får se, hvilken kopi af backupfilen du vil slette.

Sådan slettes sikkerhedskopierede filer, der er oprettet af iTunes Store App

For yderligere at frigøre flere mellemrum kan du også gå til følgende mappe for at rydde op de downloadede softwareopdateringer.

% LocalAppData% PackagesAppleInc.iTunes_nzyj5cx40ttqaLocalCacheRoamingApple ComputeriTunesiPhone Software opdateringer

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.