Hvad du behøver at vide om Nextbit Robins Smart Storage-funktion - CNET

nextbit-robin.jpgSe fuld

Nextbit Robin er en ny race af Android-smartphone - en som administrerer sit eget interne lager, som du indlæser flere apps eller indhold på enheden.

Over tid lærer Robins Smart Storage-funktion dine brugsmønstre og ved, hvilke apps, fotos og videoer du mest sandsynligt vil bruge eller har brug for.

Når 32GB internt lager begynder at løbe lavt, begynder Robin at download nogle af disse elementer til din Nextbit Cloud-konto. Hver Robin-bruger har 100GB Cloud Storage.

Brug af funktionen er sandsynligvis noget, som de fleste brugere ikke behøver eller bruger i flere uger, om ikke måneder. Men der er et par ting du bør vide på forhånd.

Spil

Identifikation af arkiverede apps

Ideen om, at en app fjernes fra din enhed, men stadig er tilgængelig, er et udenlandsk koncept. Typisk når en app fjernes, er den væk, og al dens data er væk med den. Med Robin bliver en arkiveret app og dens data dog aflæst til din sky-konto.

Når Robin arkiverer en app, vil enheden gøre dig opmærksom på dens handlinger. Der vises en meddelelse, der fortæller dig nummeret og navnet på de programmer, der er blevet flyttet, samt mængden af ​​lagring, der er gemt ved at arkivere dem.

En anden nem måde at identificere, når en app er blevet arkiveret, er, at dens ikon vises gråtonet på din startskærm.

pics

Når det kommer til arkivering af dine billeder og videoer, er der ingen hurtig måde at identificere, hvad der gemmes lokalt eller i skyen.

Robin vil holde billeder med lav opløsning af billederne på din enhed og kan downloade hele billedet efter behov.

Indtil videre har jeg fundet den bedste måde at udløse genoprettelsen af ​​et billede på, for at zoome ind på det. En meddelelse vil blive vist, så du får vist, at billedet er ved at blive genoprettet, og få sekunder senere (afhængigt af din forbindelse og størrelse på billedet / videoen), får du fuld opløsning kopi til rådighed.

En anden tidbit værd at nævne, når det kommer til at sikre dine billeder og videoer er sikkerhedskopieret: Fra nu af vil Robin kun styre elementer, der er gemt i enhedens Galleri-app.

Pinning apps

nextbitrobin-settings-examples1.jpgSe fuld

Som nævnt ovenfor skal Robin lære dine brugsvaner og arkivere kun de apps, du bruger mindst. Med det sagt, er der bundet til at være en app eller to, du næsten aldrig åbner, men vil installeres på enheden lige i tilfælde. Tag for eksempel Android Device Manager; dette er en app, du forhåbentlig aldrig skal åbne eller bruge, men hvis du gør det, vil du helt sikkert ikke opdage, at Robin har arkiveret det.

Med en sådan situation i tankerne kan Robin "pin" en app til telefonen. Med andre ord, med en hurtig gestus kan du fortælle din enhed, at du ikke fjerner appen, uanset hvad.

For at knytte en app skal du skrue ned på appens ikon. Ikonet bliver mindre og afslører et afkrydsningsfelt bag det. Når appen er fastgjort, vil du se en meddelelse, der giver dig besked om, at den blev sat på den sikre liste.

Se lagringsniveauer

nextbit-robin-settings-examples2.jpgSe fuld

På ethvert tidspunkt kan du se dine Smart Storage-niveauer på Robin. Åben Indstillinger på din enhed, rull ned og vælg Smart Storage. Den øverste lagermåler er til din cloud-konto, mens bunden er til lokal opbevaring på din Robin.

Ved at trykke på en af ​​de to grafer vil yderligere nedbrydelse af lagertildelingen fordeles efter kategori.

Et andet område, du vil gøre dig bekendt med i denne indstillingsskærm, er afsnittet Indstillinger. Tryk på ikonet med tre punkter, og vælg Valg. Her kan du aktivere eller deaktivere applikation eller foto backup sammen, samt tillade Robin at sikkerhedskopiere din enhed på bare Wi-Fi eller både Wi-Fi og mobilforbindelser.

Gendan en app

Når du har brug for en app, der er arkiveret, kan du gendanne den ved at trykke på ikonet. En statuslinje vises lige under ikonet, og en meddelelse bliver sat i din notifikationsskygge.

Når appen er geninstalleret, skal du ikke logge ind igen i appen eller gennemgå nogen installationsproces. Hvis alt fungerede som det skulle, vil du kunne hente på den nøjagtige skærm, du sidst forlod appen på.

Jeg har opdaget, at nogle apps som Dropbox ikke forbliver logget ind, når de er fjernet fra enheden. Din erfaring vil variere.

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.