Sådan nulstilles en iPhone sikkert

Sådan kan du nulstille en iPhone på en sikker måde

En nulstilling på iPhone vil gendanne den tilbage til dens oprindelige indstillinger. Afhængigt af de tilbagestillingsindstillinger, du vælger, kan din iPhone selektivt nulstille bestemte indstillinger, slette al data og indhold, eller gendanne telefonen tilbage til dens oprindelige indstillinger, som om den bare kom ud af fabrikken. Der er mange grunde til, at brugere ønsker at nulstille deres iPhones. Nogle ønsker at afhænde og sælge deres iPhones, andre vil give dem som gaver til kære, og nogle vil bare begynde at friske med deres enheder. Uanset hvad det er, er det vigtigt, at du ved, hvad du laver, og at du kender de nødvendige forholdsregler, før du foretager en nulstilling på din iPhone. Denne vejledning vil guide dig gennem de trin, du har brug for for at nulstille en iPhone sikkert.

Sikkerhedskopier din iPhone-data
Nulstilling af en iPhone er irreversibel. Du kan ikke gendanne dine indstillinger eller data, du har slettet fra din telefon, før nulstillingen. Der er ingen grund til panik. Tech-Opskrifter har tre tutorials, der forklarer, hvordan du sikkerhedskopierer din iPhone, før du foretager en nulstilling. Når du er sikkerhedskopieret, kan dine data genoprettes til enhver tid, så længe du er på samme Apple-konto, som du brugte under backupproceduren:
Sådan sikkerhedskopieres din iPhone til din computer
Sådan sikkerhedskopieres din iPhone ved hjælp af dine mobildata
Sådan sikkerhedskopieres din iPhone til iCloud

Sådan nulstilles en iPhone sikkert
Når du har udført backupen, kan du nu fortsætte med at nulstille din iPhone. Følg disse trin for at nulstille din iPhone:

1.Gå til din iPhones startskærm ved at trykke på Hjemknappen enkelt gang.iphone-home-skærm
2.From din startskærm, tryk på Indstillinger.iPhone-indstillinger
3.From Indstillinger, rul ned og gå til Generelt.iphone-settings-generel
4.I generelle indstillinger ruller du ned til bunden og trykker på Nulstil.iphone - indstillinger - generelt - nulstillet
5.Vælg den nulstillingsindstilling, du vil have.iPhone Nulstil indstillinger
Reset All Settings vil nulstille alle indstillingerne på din iPhone uden at slette data på din telefon.
Slet alt indhold og indstillinger vil nulstille alle indstillingerne på din iPhone og samtidig slette hele telefonens indhold.
Nulstil netværksindstillinger vil kun nulstille alle dine netværksindstillinger.
Nulstil tastaturordbog vil kun nulstille ordbogen på din iPhone tastatur.
Nulstil startskærmlayout vil kun nulstille layoutet på din startskærm.
Nulstil placering og privatliv Vil kun nulstille dine positionsdata og privatlivsindstillinger.
6. Du kan blive bedt om at indtaste din adgangskode. Indtast din adgangskode for at fortsætte.Indtast iPhone-kode til nulstilling
7.Bekræft nulstilling ved at trykke på den relevante nulstillingsknap. Du er færdig.iPhone Reset Settings

Hvis du har spørgsmål med et af ovenstående trin, eller hvis du har fundet en fejl, så lad os vide i kommentarfeltet, så vi kan hjælpe dig.

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.