Sådan samarbejder du om noter i iOS 10

Notes-appen i iOS 10 har en ny funktion, og det er en temmelig fantastisk. Den nye funktion kaldes samarbejde, og det lader dig invitere en af ​​dine kontakter til at bidrage til noten. Der er nogle begrænsninger for det, dvs. hvis den person, du inviterer til at samarbejde på noten, ikke ejer en iPhone, vil de ikke kunne redigere den på en anden telefon. De kan også se det på enten en Mac eller en pc via iCloud webapp. Ulempen er, at enhver, der ikke har en iCloud-konto, ikke kan bidrage til noten. Det er mere mindre et lukket miljø på arbejdspladsen. Sådan fungerer den nye funktion.

Start samarbejde

Åbn Notes-appen, og tryk på den note, du vil invitere nogen til at samarbejde om. Når noten er åben, vil du se knappen 'Tilføj personer' ved siden af ​​deleknappen. Tryk let på det og vælg hvilken app du vil sende samarbejdsinvitation gennem. Hvis du ikke kan se knappen 'Tilføj personer', kan du prøve dette fastsætte.

noter-ios-10 inviterer-til-tone-ops-10

Du kan derefter vælge en kontakt og sende invitationen. For kontakter, der ikke bruger en iPhone eller Mac, kan du kopiere et link til noten. Linket vil tage lidt tid til at generere og er faktisk en klodset proces generelt. Din modtager skal logge ind i iCloud for at kunne læse eller redigere linket.

Uanset hvilken enhed din modtager bruger, vil de kunne læse noten. Hvis det er alt, hvad du vil gøre, dvs. blot del noten, skal du bruge standard aktieoptionen.

sende-Note-ios-10 samarbejde-Note-ios-10

En note, der har tilføjet samarbejdspartnere, vil få et lille ikon ud for det i noterlisten. Når din modtager opdaterer en note, vises en gul prik ved siden af ​​den.

Inviter flere mennesker

For at invitere flere personer til en note, som du allerede samarbejder med, skal du åbne den og trykke på knappen "Tilføj personer". Du får se en mulighed for at tilføje personer, samt en liste over personer, du allerede har inviteret til at samarbejde om i noten. Tryk på det og følg den samme proces som før for at invitere en kontakt.

Fjern samarbejdstilgang

For at fjerne en person fra en note, du inviterede dem til at samarbejde om, skal du åbne noten. Tryk på knappen "Tilføj personer", og du vil se en liste over alle, der er inviteret til at samarbejde på noten. Tryk på den person, du vil fjerne for at gå til deres Info-skærm. Tryk på 'Fjern adgang' for at fjerne dem fra noten.

stop-deling-Note-ios-10 noter-remove-adgang

Slutsamarbejde

For at forhindre alle i at samarbejde på en note, skal du åbne den og trykke på knappen "Tilføj personer". Øverst på skærmen 'People' vises en 'Stop Sharing' -knap. Tryk på det for at afslutte samarbejdet på noten.

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.