Destiny 2s beta er nu live på Xbox One

Destiny 2s servere er nu live på Xbox One. Serverne gik op! Husk dog, at dette kun er adgang for dem, der forudbestilte spillet (eller downloadede klienten fra Microsoft Japans hjemmeside). Den åbne beta begynder i juli 21 og forventes at ende på en dag. Dog kan Bungie udvide det i betragtning af populariteten af ​​spillet. Vi bliver nødt til at vente og se.

Xbox One Early Access

Forudbestille

Juli 19 | 10 AM PDT | 1 PM EDT | 6 PM BST

Åbn Beta for alle

Juli 21 | 10 AM PT | 1 PM EDT

Vi skal spille meget af det, så forvent vores indtryk af spillet snart. Vi kunne få vores hænder på spillet på Activisions begivenhed i maj, så det vil være interessant at sammenligne, hvordan det er ændret.

Kilde

Efterlad en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.