Sådan slettes en Facebook-side

Facebook Pages

For de af jer, der måske ikke ved, hvilke Facebook-sider der er (Business Page eller Fan-side), er her en lille definition for din læsning fornøjelse:

Sider er for mærker, virksomheder, organisationer og offentlige figurer for at skabe tilstedeværelse på Facebook, mens profiler repræsenterer individuelle personer. Enhver med en konto kan oprette en side eller hjælpe med at styre en, hvis de har fået en rolle på siden som administrator eller editor. Personer, der "kan lide" en side, og deres venner, kan få opdateringer i deres Nyheder Foder.

Brug dette Facebook Page Hjælp link for mere information.

I min virksomhed skal jeg oprette mange sociale medier konti til mine kunder. En af de største ønsker jeg får er at oprette en virksomhedsside på Facebook eller endda en fan side. Intet problem, jeg kan få det skabt så hurtigt som klienten kan give mig det, de vil have. Jeg har selv lavet Facebook-sider til mig selv. Hvad gør du nu, når du ikke længere har brug for den side? Godt spørgsmål! I denne artikel vil jeg Vis Du er den måde at slette dine uønskede Facebook-sider på.

Sletter en Facebook-side

Trin 1: Log ind på din personlige Facebook-side

Facebook Login

Trin 2: Når du er logget ind, kommer du til din hjemmeside og herfra skal du finde den Facebook-side, du vil fjerne. En måde at gøre dette på er ved at se på venstre side af din startside. Her skal du se ord, Genveje. Under genveje skal du se den side, du leder efter.

Genveje link

Hvis du ikke kan se siden her, skal du gå op til øverste højre side af skærmen. Du vil gerne klikke på pil ned til højre for låsikonet. Dette vil oprette en menu, hvor du vil se de sider, du administrerer / oprettet. Klik på den side, du vil fjerne.

Sæt menuerne Dine sider ned

Hvis du ikke ser det her, skal du blot klikke på Se mere link. Dette fører dig til det sted, hvor alle dine sider er angivet. Jeg skal vælge den nævnte side Healthyresolutions.

Se flere sider link

Facebook Sider liste

Trin 3: Nu kommer du til din Facebook-virksomhed / fanside, som du har valgt. Øverst til højre skal du se ordet Indstillinger. Klik på det

Indstillinger Link Option

Trin 4: Du skal være på Generelt indstillinger i Indstillinger. Hvis ikke, skal du blot klikke på Generelt link på venstre side af skærmen

Generelle indstillinger

I de generelle indstillinger vil du se nederst på siden, Fjern side (Slet din side). Klik overalt på denne linje.

Fjern sideindstilling

Trin 5: Når du har klikket, vil du se en advarsel, der lader dig vide, hvad der vil ske, hvis du gør dette. Det fortæller dig også, at du kan gendanne din side inden for 14 dage, før den fjernes permanent. Hvis du er sikker, skal du bare klikke på Slet (navn på side).

Slet sidelink

Trin 6: Facebook kan virkelig godt lide at sørge for at du vil gøre dette. Efter at have klikket Slet (navn på side), dette vindue vil blive vist. Den ene ting ved dette vindue er det giver dig mulighed for at bare Un-publish siden i stedet for helt at slette den. På den måde kan du stadig få adgang til det, men ingen andre kan se det, undtagen administratorerne af siden. I denne artikel sletter vi det. Klik Slet side.

Trin 7: Det sidste vindue, der skal vises, er dette. Bare klik på OK knappen, og du vil være færdig

Det er så nemt at fjerne / slette en side, du har oprettet. Husk nu, at du vil gemme noget fra denne side, du vil beholde, for efter 14-dage vil alt være væk, og Facebook vil ikke kunne få adgang til dine oplysninger eller hente dine data / fotos / etc.

Kender du en anden måde at få dette resultat til?

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.