Sådan stopper iTunes Synkronisering hver gang du tilslutter din iPhone

Når du slutter din iPhone til din pc eller Mac, starter iTunes automatisk. Det spørger aldrig om du vil have det åbent hver gang du tilslutter din telefon eller tablet. Det gør bare det her. Der er ingen indbygget måde at stoppe dette på. Hvis du er på Windows, kan du dog stop iTunes fra at åbne når du tilslutter din iPhone eller iPad. Du kan gøre dette ved at fjerne iTunesHelper-appen fra dine Startup-elementer. Dette trick fungerer godt for at stoppe iTunes fra at åbne. Det er en temmelig tung app, og det trækker ned dit system, mens det åbnes. Når iTunes starter, begynder det at synkronisere og sikkerhedskopiere en tilsluttet enhed. Igen spørger den ikke om du vil tage en sikkerhedskopi. Det gør det bare. Den gode nyhed er, at du kan stoppe iTunes synkronisering hver gang du tilslutter din iPhone.

Du kan stoppe iTunes-synkronisering, hver gang du tilslutter din iPhone, men det er en indstilling pr. Enhed. Du kan anvende den på din iPhone, men hvis du har en iPad, vil denne indstilling ikke fortsætte. Indstillingen skal anvendes separat for hver enhed, du har.

Slut din iPhone eller iPad til din pc eller Mac. Åbn iTunes. Forudsigeligt vil det begynde at synkronisere dine data. Klik på dit enhedsikon. Det er under menulinjen.

Dette åbner en oversigtsskærm for din enhed. Det viser dig sidste gang, du backede enheden op, og når den næste vil tjekke efter en softwareopdatering, blandt andet.

ANBEFALET TIL DIG

Sådan stopper du iTunes åbning, når en iPhone er tilsluttet [Windows] Fixing 'iTunes kunne ikke oprette forbindelse til denne iPhone' Fejl

Rul ned på denne skærm. Du vil se et afsnit kaldet 'Indstillinger'. Den allerførste mulighed i dette afsnit hedder 'Automatisk synkronisering, når denne iPhone er tilsluttet'. Deaktiver den og synkroniser din iPhone, dvs klik på 'Anvend' knappen nederst.

Dette stopper iTunes synkronisering af din iPhone, hver gang du tilslutter det. Denne mulighed er tilgængelig på både en pc og en Mac. Da dette er en enhedsindstilling, vil den fortsætte, hvis du tilslutter din iPhone til en anden pc eller Mac. Det påvirker ikke andre enheder. For eksempel bliver din iPhone ikke automatisk synkroniseret, når du tilslutter den. Hvis du tilslutter din iPad eller din mors iPhone, begynder den dog automatisk at synkronisere.

Brug denne indstilling forsigtigt. Det er irriterende, at iTunes ikke kontrollerer, hvor længe siden den tidligere backup var og tager bare en ny hver gang en enhed er tilsluttet, men det gør det også, at du tager en frisk backup dagligt. Den tvungne backup kan bare gemme dine data. Hvis du stopper iTunes, synkroniserer din iPhone hver gang du tilslutter dig, skal du være omhyggelig med at tage regelmæssige sikkerhedskopier selv.

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.