Hvad er de ting, der skal deaktiveres i Windows 10 ?

Utvivlsomt windows 10 er den bedste cloud-oriented udgivelsesformularen Microsoft endnu. Sammen med at få nye smarte funktioner inden for det nye operativsystem deles nogle af dine personlige data også sammen med Microsoft-serveren. Præcis at være en tillid værdig virksomhed, når det fører til at udnytte dine personlige data under catchy tjenester som Cortana og cloud orienteret platform synes ikke godt og retfærdigt overhovedet.

Great fairness til Microsoft, denne type svær adfærd bliver almindelig i teknologiske verden nu i disse dage. Så noget du skal deaktivere i windows 10 for at holde dine data personlige og som også fører til bedre ydelse og batterilevetid.

Deaktiver apps for at få adgang til din placering, mikrofon og webcam

In windows 10 apps er indstillet til at få adgang til din placering, mikrofon og webcam. Ja det vil skabe mening, når en videochatapplikation kræver adgang til dit webcam og mikrofon, men WTF, når selv alle apps sammen med tredjepartsapps kræver dit webcam og mikrofon. Og ja, vi kan ikke glemme den placering, de har brug for, hvilket direkte fører til en reduktion af batteri og ydeevne på din pc. Jeg håber du folk kan retfærdiggøre dig selv. Nedenunder nævnt, hvordan man deaktiverer apps til at erhverve dig webcam, mikrofon sammen med lokationen:

> Gå op til dine INDSTILLINGER og derefter til PRIVACY menuen:

Indstillinger menu

Deaktivering af adgang til kamera, placering og mikrofon:

Deaktivering af kameraadgang

Deaktivering af adgang til lokaliteter

Deaktivering af mikrofonadgang

Deaktivering af uønskede annoncer

Nu windows 10 giver dig den unikke annonceringsidentifikation til at tjene dig selv med uønskede målrettede annoncer, også uden mulighed for at fjerne det permanent. Men ikke for at være bekymret, du kan i det mindste deaktivere tredjepartsapps for at få adgang til denne information. Lad os se hvordan:

På samme måde peger den foregående bare på dine PRIVACYINDSTILLINGER i menuen INDSTILLINGER og deaktiverer indstillingerne.

Deaktivering af annoncer

Deaktivering af Wi-Fi Sense

Og her kommer Wi-Fi Sense leveret af Microsoft som en tjeneste, som som standard opsummerer dit netværkskodeord og kan automatisk deles med dine sociale venner.

NU, NEJ mere at spørge din venns Wi-Fi-adgangskode "lyder det godt?

Lad os se, om det faktisk er. Indstillinger, der er kompatible med denne tjeneste, der leveres af det nye operativsystem, er på denne måde, at du skal vælge, hvilke adgangskoder du vil dele, og ingen af ​​dem vil afsløre ved dit eksplicitte valg. Som Microsoft lover at dine adgangskoder bliver gemt i stærkt krypteret og sikret server, når de deles og ikke offentliggøres til nogen tredjepart. Men det er kun det, det er min adgangskode, og hvorfor vil jeg gerne tjene det med lige Microsoft eller noget andet firma fra månen, enten er krypteret eller ej!

Så vær opmærksom på og deaktiver servicebetjeningen op til SETTINGS> NETWORK & INTERNET> Wi-Fi> MANAGE Wi-Fi-indstillinger> Wi-Fi SENSE og sluk for tjenesten.

Deaktivering af Wi-Fi Sense

Deaktivering af Wi-Fi Sense

Deaktivering af 'Lær at kende dig' service

En af de mest foruroligende træk, hvis der er i windows 10 derefter sin "Lær at kende dig" service. Sandheden bag denne tjeneste er at logge dine personlige bevægelser rundt windows 10 som en Keylogger gør ligesom dine kontakter, kalender, håndskrift, skrivehistorik og meget mere på blot et navn, der giver dig bedre erfaring med Cortana. Så hvis du ikke er en Cortana fanboy, så bør det være din primære bekymring at sparke denne funktion ud. Lad os se hvordan:

Ved at henvende dig til dine INDSTILLINGER> PRIVACY og pege på SPEECH, INKING & TYPING indstilling, skal du bare trykke på knappen STOP GET TO KNOW ME.

Deaktivering af at kende dig service

Deaktivering af automatisk opdatering og båndbreddedeling

Nu ligner en torrent-tjeneste giver Microsoft dig nu et peer-to-peer-netværk og datadeling for at downloade opdateringer, så du også kan uploade en del af din til de andre brugere. Det kan føre til unødvendigt dyrt datafald. Så hvis du er en af ​​de kloge, så kom så her, hvordan du deaktiverer den store funktion:

Som sædvanligt i menuen INDSTILLINGER, peg op til UPDATE & SECURITY> WINDOWS UPDATE> ADVANCED OPTION> VÆLG HVORDAN Å OPDATERE DELIVER og sluk for tjenesten.

Deaktivering af båndbreddedeling

Deaktivering af båndbreddedeling

Deaktivering af båndbreddedeling

Og sammen med båndbredde delingstjeneste tilbyder Microsoft også automatisk genstart service, mens du bruger din pc eller ej, efter at du har installeret de automatiske opdateringer. Som kan føre dig til at miste dine ubesvarede data under dit arbejde ud på din pc, fordi det som standard vil genstarte sig selv, når opdateringerne automatisk installeres. Så slippe af med denne lort, lad os deaktivere det som nævnt nedenunder:

På samme måde som i den foregående ADVANCED OPTIONS (peg på menuen INDSTILLINGER> OPDATERING OG SIKKERHED> VINDUGE UPDATE> ADVANCED OPTION) ændrer du kun AUTOMATISK RECOMMENDED-indstillingen ved at NOTIFY TO SCHEDULE RESTART for at fortælle dig, inden du genstarter computeren. Du kan også bare DEFER opdateringerne lige under det for at stoppe automatiske opdateringer.

Deaktivering af automatiske opdateringer og genstart

Så disse var de mere chikanerende funktioner kompatible med det nye OS windows 10, som du skal deaktivere hele vejen igennem. Hvis jeg mangler noget, lad mig kende dine forslag i kommentarerne.

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.