Sådan slukker du advarsler for gruppemeddelelser på LinkedIn

Linkedins messaging system gør ikke netværksretfærdigheden. Da netværket er rettet mod fagfolk, er messaging-funktionen bare en skuffelse. Gruppemeddelelserne er de værste; Du kan tilføjes til en massiv gruppe, og der er ingen administrativ niveau kontrol over, hvem der kan sende en besked til hele gruppen. Personer, du ikke har forbindelse til, vil sende beskeder til gruppen om næsten alt, og du vil få en advarsel til det. Mens der er mulighed for at "slette" samtalen, forbliver du en del af gruppen, og eventuelle nye meddelelser, der sendes til denne gruppe, vises igen i din indbakke. Den eneste måde at forblive sund og ikke forstyrres af spam er at slukke advarsler for disse gruppemeddelelser. Sådan er det.

På LinkedIn for web, skal du gå til din indbakke og klikke på knappen flere valgmuligheder øverst til højre for en gruppesamtale. I rullemenuen skal du vælge 'Mute conversation' og du bliver aldrig advaret til ny aktivitet i gruppen. Du kan slette samtalen, hvis du vil have bagefter.

mute-besked-alarm

På mobilappsne skal du gå til dine meddelelser og trykke på overskriften for en gruppesamtale for at gå til skærmbilledet Konversationsoplysninger. Der er en Notifikationersknap her, som du kan slukke for, og du får ikke længere advarsler for nye meddelelser i gruppen.

LinkedIn-samtale-detaljerLinkedIn-mute-samtale

Gruppemeddelelser på LinkedIn har intet filter af nogen art. Du kan nemt inkludere personer, der er på første niveau og andet niveau i samme gruppe, og der er ingen måde at begrænse, hvem der kan sende meddelelser. Du ender med samtaler, der spænder fra emner som forsikring, træning, jobåbninger, lancering af websteder og anmodninger om at lide Facebook-sider. Hvad LinkedIn har brug for er at give brugerne mulighed for at forlade en gruppesamtale som Facebook gør.

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.