Windows 10 Hurtige tip - Hurtig brugerskift

slukke

Fast User Switching er en Windows-funktion, der har eksisteret i lang tid. Hvis du har flere konti oprettet på din computer, tillader denne funktion flere brugere at få deres konti åbnet på samme tid. Det er en god ide, men som med de fleste "funktioner" har det sine ulemper. Et stort problem ville være, hvis du tilfældigvis ejer en mindre end kraftig maskine. Hver brugerkonto, der kører i baggrunden, bruger stadig værdifulde systemressourcer og kan markant sænke computeren.

Der er to forholdsvis nemme måder at slå denne funktion fra, og hvis du ikke har brug for hurtig brugerskift, eller du simpelthen ikke vil have det aktiveret, er denne uges Quick Tips-artikel til dig. Læs videre…

Deaktivering af hurtig brugerskift med gruppepolicy editor

  1. Brug WinKey + R genvejstast for at åbne Kør Box
  2. Type gpedit.msc og klik på OK; Gruppepolicy Editor åbnes
  3. Følg denne vej i venstre panel: Computer konfiguration> Administrative skabeloner> System> Logon

Det burde bringe dig her:

disable-user-skifte-gruppe-politik-editor

  1. I højre panel finder du og dobbeltklikker på posten: Skjul adgangspunkter for hurtig brugerskift
  2. I det vindue, der åbnes, skal du markere radioknappen Aktiveret og klik OK

skjule-hurtig-user-switching

Du skal genstarte din computer, for disse ændringer træder i kraft. For at vende disse indstillinger skal du ændre indstillingen fra Aktiveret til ikke konfigureret.

Deaktivering af hurtig brugerskift med registreringseditoren

Hvis du ejer Home-versionen af ​​Windows, skal du foretage ændringer i registreringsdatabasen, da gruppepolicy-editoren ikke er tilgængelig for dig. Pas på her ...

Standard advarsel

De næste trin involverer brug af Windows Registry Editor. Standard advarslen er, inden der foretages ændringer til registreringsdatabasen, Back It Up! Hvis du ikke ved hvordan du gør det, her er en Windows 10 Hurtige tip post det vil vise dig hvordan.

Åbn Windows Registry Editor

  1. For at åbne Windows Registry Editor skal du bruge Windows Nøgle + R Genvejstast kombination for at åbne a Kør Box
  2. Skriv i ruteboksen regedit og hit Indtast eller klik på knappen OK-knap

disable-user-switching-register-editor

  1. Træk ned denne sti i venstre panel: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionBetingelserSystem
  2. I højre panel, Højreklik et tomt sted
  3. Vælg Ny, derefter DWORD (32-bit) Value
  4. Navngiv det HideFastUserSwitching
  5. Dobbeltklik på den nye DWORD og ændre dens værdi til 1, og klik derefter på OK
  6. Luk registreringseditoren

Du skal genstarte din computer, for de nye indstillinger træder i kraft. For at vende denne indstilling skal du ændre værdien fra 1 (en) til 0 (nul).

Bonus Tip

Hvis du kører den nye Creators Update, kan du kopiere og indsætte ovenstående registreringsdatabase i editorens adresselinje for hurtigt at tage dig til den rigtige undernøgle. Dette vil spare dig for den jordiske opgave at søge gennem den skræmmende liste.

Afsluttende ord

Når disse indstillinger er på plads, skal en bruger logge ud, før en anden bruger kan logge ind. Flere brugere kan ikke logges ind samtidigt, og indstillingen er ikke længere tilgængelig på startmenuen. Nå det var hele øvelsen, var det ikke?

Selv om denne artikel er rettet til Windows 10 Brugere, vejledningen skal arbejde med versioner, der går tilbage til det gamle Vista system. Måske. Selvfølgelig vil grænsefladen være anderledes, men resultaterne bør være den samme. Jeg har ikke disse ældre systemer til rådighed for at sætte denne erklæring på prøve, så tag det med et stort saltkorn. Jeg støtter kun Windows 10 disse dage. Især, hvor der er ændringer i registret, har jeg tendens til at være forsigtig.

Kilde

Efterlad en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.