År gamle slettede Dropbox-filer vises automatisk igen

Mange mennesker må have troet det samme, om deres spøgelse er blevet slettet Dropbox filer var kommet tilbage eller hvad? Men dette er ikke spøgelsen; men selve filerne. En måned tilbage rapporterede flere brugere, at slettede Dropbox-filer startede igen i deres mapper igen. Ifølge Dropbox blev dette problem løst. Det ser imidlertid ud til, at problemet stadig vedvarer.

Slette Dropbox-filer

En af de brugere, der blev indsendt i deres fora i sidste uge,

"Gamle filer dukkede op igen i min Dropbox-mappe, der spænder de sidste 5-år. I forsøg på at finde ud af årsagen til, at jeg stødte på denne tråd. Dit indlæg siger, at fejlen er blevet løst, men i mit tilfælde ser det ud til at have været effektive i de forløbne 24-48 timer. Linket til teknisk support fungerer ikke længere, men jeg har sendt en forespørgsel ved hjælp af siden Kontakt os. "

Dropbox tidligere rapport om slettede Dropbox-filer

Bare en måned tilbage, da flere anmodninger begyndte at hælde i, bad Dropbox om undskyldning for, at de slettede Dropbox-filer igen skulle ses. Dropbox det ser ud til, var at forsøge at løse en fejl, hvilket fremkaldte resurfacing af år gamle slettede filer på hjemmesiden igen. Tilsyneladende lavede en af ​​ingeniørerne på Dropbox fejlagtigt et stort arkiv af gamle oplysninger synlige. På denne måde vises slettet indhold igen.

På Dropboxs supportforum nævner en af ​​medarbejderne i selskabet,

"Vi fjerner typisk filer og mapper permanent fra vores servere inden for 60 dage efter en bruger, der sletter dem. De slettede filer og mapper, der er påvirket af denne fejl, havde imidlertid metadata-inkonsekvenser. Så vi satte karantæne og udelukket dem fra den permanente sletningsproces, indtil metadata kunne løses. "

En af de brugere, der er nævnt på forummet,

"Flere forskellige mapper af gamle filer fra 2009-2011, slettet år siden, men pludselig dukker op igen natten over. Og jeg har bestemt ikke nogen forbindelse til en gammel computer. Min Dropbox har også været fast på "Syncing (16 filer tilbage)" siden omkring 10am UK tid, og jeg fik en email omkring samme tid for at sige, at en filanmodning blev lukket ... for en mappe, jeg slettet sidste år. "

Som det her er der flere kommentarer fra brugerne på dette forum. Disse gamle slettede data er dog kun synlige for Dropbox-kontoindehavere. Selskabet forsikrede sig om, at det ikke er tilgængeligt af nogen tredjepart - så dataene er sikre.

Kilde

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.