نحوه دیدن و مسدود کردن همه برنامه های ردیابی شما در فیس بوک

فیس بوک در حال حاضر با استفاده از داده های آن با شرکت تحقیقاتی سیاسی بریتانیا کمبریج Analytica روبرو است.

این شرکت به گزارش اطلاعات به دست آمده از اطلاعات شخصی 50 میلیون کاربر فیس بوک.

این داده ها را از طریق هک دریافت نمی کند، اما گزارش ها از طریق برنامه فیس بوک که داده های کاربر محقق را - و همچنین داده های دوستان خود داده است.

اکثر مردم فراموش می کنند زمانی که یک برنامه را دانلود کرده یا به یک وب سایت با فیس بوک وارد می شوند، آنها این شرکت ها را به نمایه فیس بوک خود نگاه می کنند. نمایه شما اغلب می تواند آدرس ایمیل و شماره تلفن شما و همچنین سابقه کاری و مکان فعلی شما را شامل شود.

و اکثر مردم متوجه نمی شوند که اگر شما این اطلاعات را با دوستان خود به اشتراک بگذارید، سپس برنامه های مورد استفاده توسط آن دسته از دوستان می توانند این اطلاعات را نیز ببینند!

تبلیغ کنندگان، توسعه دهندگان فیس بوک و طرفداران فن آوری تبلیغاتی فیس بوک نمی توانند نام شما، شماره تلفن شما و یا کارفرمای شما را ببینند - فیس بوک رمزگذاری می کند و تمام داده ها را برای حفاظت از حریم خصوصی شما شناسایی می کند. اما این اطلاعات را به طور عمده به شرکتهایی که مایل به هدف قرار دادن و ردیابی هر دو شما و افرادی مانند شما هستند، به فروش می رسانند.

1 برای شروع، به نماد فلش در سمت راست صفحه فیس بوک خود بروید.

fb1(فیس بوک)

2 ما قصد داریم به شیرجه عمیق در تنظیمات برسیم.

fb2(فیس بوک)

3 هنگامی که در تنظیمات هستید، به برنامه بروید.

fb3(فیس بوک)

4 این تکان دهنده است، لیست برنامه های شرکتی که شما را در فیس بوک دنبال می کنند. ظاهرا من برنامه های 54 را به حساب فیس بوک من دسترسی دادم. مطمئن شوید که بر روی دکمه "نمایش همه" کلیک کنید تا لیست کامل دریافت کنید.

fb4(فیس بوک)

5 Voila! لیست برنامه های ردیابی من خیلی طولانی است که من باید این نمای بزرگنمایی را ببینم تا همه آنها را ببینم.

fb5(فیس بوک)

6 موس را روی یکی از برنامه ها قرار دهید شما گزینه ای دارید شما می توانید مجوز برنامه را ویرایش کنید یا آن را به طور کامل حذف کنید، بنابراین دیگر نمیتوانید به حساب فیس بوک خود دسترسی پیدا کنید.

fb6(فیس بوک)

7 کمپین بین المللی حقوق بشر از ایمیل من، سن من و - عجیب - تاریخ کار من را می داند! من عاشق مشاور اما این به نظر می رسد رسیدن به.

fb7(فیس بوک)

هر برنامه را بازبینی کنید تا مجوزهای خود را ویرایش کند یا دسترسی به آن را کاملا در فیس بوک حذف کنید. این کمی وقت گیر است - اما در غیر این صورت شما فقط به این افراد داده های آزاد داده می شود.

8 اکنون در بخش تنظیمات> برنامهها کمی بیشتر حرکت کنید. شما گزینه های بیشتری دارید - ما دو مورد مهم را برجسته کرده ایم. شما می توانید از فیس بوک برای ورود به سیستم و بازی های ناشناس استفاده کنید. اما ما پیشنهاد می کنیم بر روی بخش «برنامه های دیگر استفاده» کلیک کنید.

fb8(فیس بوک)

9 در داخل "برنامه های دیگران استفاده کنید" می توانید تمام داده هایی را که دوستانتان می بینند را مشاهده کنید و این اطلاعات توسط برنامه هایی که دوستان شما از آن استفاده می کنند را مشاهده می کنید!

fb9(فیس بوک)

این مقاله در ابتدا توسط Business Insider منتشر شد.

پست مرتبط

پاسخ دهید

این سایت از Akismet برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بدانید که چگونه نظر شما پردازش می شود.