Miten poistat käytöstä poistetut Facebook-tilit ilman stressit itseäsi

Facebook-tilisi on sinulle tärkeä, mutta olet tiukassa paikassa, koska se on poistettu käytöstä !? Saattaa tulla aika, jolloin sinun Facebook-tilin on joko poistettu käytöstä tai lukittu, ja tämä on silloin, kun mietin mitä seuraavaksi. Mahdollisuudet ovat, Facebook-tilisi on poistettu käytöstä sinulta tai joku muu. Jos näin on, niin tämä viesti näyttää, kuinka voit palauttaa ja aktivoida vammaisen Facebook-tilin.

Palauta käytöstä poistettu Facebook-tili

Jos tilisi on poistettu käytöstä Facebookin kautta, sinun on jätettävä yritykselle valitus. Muista, että tilisi käytöstä poistamisen syyn vuoksi Facebook ei välttämättä koskaan palauta sitä uudelleen. Ainoa vaihtoehto on luoda uusi tili ja unohtaa vanha.

Olet poistanut Facebook-tilisi käytöstä

Jos olet poistanut tilisi käytöstä, seuraavien vaiheiden pitäisi olla riittävän hyviä, jotta ne saataisiin uudelleen ja toimivat uudelleen.

Kuten monet sosiaalisen verkoston käyttäjät, sinulla on mahdollisuus, että olet kyllästynyt Facebookiin, ja sinä olet lähtenyt etukäteen ja tilapäisesti deaktivoinut tilin. Nyt, jotta se voidaan palauttaa sen säännölliseen muotoon, tämä voidaan tehdä melko helposti.

Niille, jotka ovat tahallaan asettaneet Facebook-profiilinsa poistamiseen, muista kirjautua sisään ennen ensimmäisiä 14-päiviä, jos haluat tallentaa sen pysyvästi poistamalla. Kun 14-päivät ovat kuluneet, niin ei ole enää mahdollista palauttaa sitä.

OK, niin kirjaudu Facebook-tiliisi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos tilisi on poistettu, sinun pitäisi nähdä kehotus kysyä kumpaakaan Peruuta poisto or Vahvista poisto.

Napsauta vain Peruuta poisto -painiketta, jos haluat tallentaa profiilin pysyvästä poistamisesta. Ymmärrämme, että profiilisi palautetaan samaan tilaan, jossa se oli aiemmin, joten mitään pelättävää ei ole.

Facebook on poistanut tilin käytöstä

Jos Facebook-tilisi on poistettu käytöstä, näkyviin tulee erityinen viesti, kun yrität kirjautua sisään. Facebook poistaa tilit seuraavista syistä:

  1. Käyttämällä väärennettyä nimeä
  2. Jokainen esiintyminen
  3. Sellaisten sisältöjen lähettäminen, jotka eivät ole Facebook-ehtojen mukaisia
  4. Jatkuva käyttäytyminen, joka ei ole sallittua Facebookissa rikkomalla yhteisön normeja
  5. Yhteyden ottaminen muihin ihmisiin häirinnän, mainonnan, edistämisen, seurustelun tai muun käyttäytymisen estämiseksi.

Jos sinusta tuntuu, että Facebook on rangaistu, niin on aika tarkistaa, onko tilisi lukittu. Käy Facebookissa ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Sieltä, jos sosiaalinen verkosto poistaa tilisi käytöstä, sinun pitäisi nähdä "Tili poissa käytöstä. "Kaikki eivät menetä, koska vaihtoehto on valituksen tekemisessä. Jos luulet, että tilisi on poistettu käytöstä virheellisesti, voit tehdä valituksen täällä Facebookissa.

poista käytöstä facebook-tili

Valitusosio vaatii kuvan kopion henkilötunnuksestasi, joten varmista, että olet valmis. Lopuksi lisää valintasi yksityiskohtiin Lisätieto-osiossa ja olet hyvä siirtyä sinne.

Istu alas ja odota vastausta Facebookilta mahdollisuudesta palauttaa tilisi normaaliksi. Se voi olla tai ei tapahdu, niin ylitä sormesi ja toivottavasti parasta.

Alkuperäinen artikla

Related Post

Jätä vastaus

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.