Carane Njaluk Windows 10 for Free lan apa Legal?

Ing artikel iki, kita bakal nemtokake cara sing beda kanggo njaluk Windows 10 gratis. Kita bakal nuduhake papat opsi unik lan nerangake yen saben opsi kasebut sah. Muga-muga, sawise maca artikel iki, sampeyan bakal luwih clued munggah babagan carane Windows 10 ...

12 Tips lan Trik Sabanjure Microsoft Migunani

Kemungkinan, sampeyan nggunakake Microsoft Word saiki, utawa bisa uga nggunakake ing mangsa ngarep. Iku gampang paling populer prosesor tembung kanggo Windows, supaya sinau sawetara tips Microsoft Word migunani kanggo njupuk kauntungan saka bisa nemen bantuan kanggo nambah produktivitas lan kacepetan ...

Tiga Emulator Android Best

Sistem operasi Android paling disenengi, sistem operasi sing paling sukses kanggo piranti seluler. Pick sembarang smartphone kanthi acak lan kemungkinan sing bakal mlaku Android. Iki uga tegese akeh aplikasi sing eksklusif kanggo sistem operasi lan ...

Best Windows 10 Software for Audio Luwih

Ana macem-macem aplikasi Windows 10 sing bisa digunakake kanggo nambah audio lan ing artikel iki, kita pengin nyorot sawetara sing paling apik. Kita bakal njupuk dipikir ing sawetara equalizers paling, sawetara piranti lunak sing paling apik kanggo virtual ...

Ngerteni Delegasi Kerberos ing Windows Server Active Directory

Delegasi digunakake nalika akun server utawa layanan kudu nggambarake pangguna liya. Contone, webservers front-end nyiru pangguna nalika ngakses backend database, nyedhiyakake akses apik menyang pangguna data sing diijini ndeleng utawa diowahi. Active Directory (AD) nyedhiyakake delegasi kanggo skenario kaya iki. Unconstrained ...

Windows 10 Oktober 2018 Update Isih Ngalami Masalah

Apple iCloud, drive mapped, Trend Micro, klien VPN F5, lan grafis AMD isih nyebabake masalah kanggo pengguna Windows 10 versi 1809. Microsoft rereleased Window 10 versi 1809 ing November 13th nanging katon kaya nganyari piranti lunak isih nyebabake masalah kanggo sawetara. Yen sampeyan ...

Apa Anyar ing Windows 10 Versi 1809 Kanggo IT Profesional

Versi 10 Windows 1809 dirilis Oktober 2nd kanggo sing mriksa verifikasi kanthi manual ing aplikasi Setelan Windows 10 utawa nggunakake salah sijine opsi manual sing kasedhiya ing situs web Microsoft kene. Oktober's Patch Selasa, Oktober 9th, bakal weruh nganyari metu sacara otomatis liwat ...

Cara Instal Perusahaan Boneka ing Red Hat Linux

Ing artikel sadurunge, aku nuduhake sampeyan carane nginstal open source 5 Wayang ing Red Hat Linux. Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nginstal Boneka Enterprise, sing diwenehake karo fitur ekstra, kalebu nglaporake, visualisasi dependensi interaktif, inspeksi acara, kontrol akses berbasis peran, lan integrasi ...

Action1 Endpoint Keamanan lan Manajemen Patch - Edisi Gratis

Action1 minangka sistem endpoint keamanan lan sistem manajemen patch, bisa diakses liwat konsol berbasis web sing ngijini sampeyan ngatur kabeh armada workstation. Sampeyan bisa mbukak pitakon urip utawa jadwal, ngatur tandha nyata, nglakokake tumindak kaya piranti lunak deployer utawa reboot komputer, etc. Salah ...

Ndandani: Apa Apa Nalika Adobe PDF Tèks isi ilang

Aku wis nemokke pirang-pirang kesempatan ing ngendi isi teks ing file Adobe PDF katon metu saka biru tanpa alesan. Mengkono sing paling akeh ing formulir sing bisa ditemokake ing ngendi teks sing sampeyan lebokake mung bakal ilang nalika sampeyan mencet tombol Save. Liyane wektu, padha ilang ...