WebSetNet

Apple wis ngenalake iMac anyar - lan ya, isih Intel-powered. Pungkasane uga webcam anyar, uga mundhak bar nganti 1080p saka 720p (pungkasane). Sampeyan bisa langsung ngatur model anyar. Pembaruan bakal teka ing model 21 lan 27 inci sanajan iku model sing luwih gedhe saka $ 1,799 sing Apple pengin njerit, kanthi prosesor Intel sing luwih cepet […]

Google nyoba nggodha luwih akeh wong tuku Chromebook kanthi macem-macem tunjangan kalebu panyimpenan gratis lan saiki akses Google Stadia Pro gratis. Saiki perusahaan kasebut nawakake bonus jangka cendhak telung wulan akses menyang Stadia Pro. Stadia minangka layanan game awan Google sing ngidini sampeyan main game kanthi dhuwur ing kabeh telpon, tablet, laptop, […]

Nggolek soko anyar kanggo muter minggu iki? NVIDIA ing Kemis ngumumake tambahan paling anyar saben minggu kanggo layanan dolanan game GeForce Now. Tambahan minggu iki kalebu 8 game anyar kanggo layanan kasebut. Dhaptar game lengkap ing NVIDIA GeForce SAIKI kaya ing ngisor iki: Othercide Superhot: Mind Control Delete Delete Ho Tu Lo Shu: Buku Naga Into […]

Seri Samsung Galaxy Note meh udakara sepuluh taun. Ing wektu kasebut, handset sing disedhiyakake stylus wis nggawa akeh teknologi anyar - kayata layar sudhut mlengkung lan kontrol pinggiran - sing bisa uga nate dadi prekara sing relatif ing tanah smartphone. Akibaté Cathetan 20 Ultra - unggulan 2020 ing Samsung Galaxy stabil - yaiku […]

Sadurunge taun kepungkur, kepala Microsoft lumahing Panos Panay miwiti pimpinan Windows + Piranti anyar ing Microsoft. Iki ngidini Panos Panay kanggo ngawasi pakaryan ing Lumahing Microsoft lan Windows 10, lan produk Windows liyane kaya Windows 10X. Dene Windows 10 luwih populer tinimbang sadurunge mateni Microsoft Windows 7, nganyari kesalahan anyar wis rusak banget ...

Juni pungkasan, Arcade1Up ngumumake bakal ngeculake Pac Pac Man lan X-men vs. Street Fighter 3/4 skala lemari es. Saiki perusahaan siap njupuk pre-order, nanging uga ana loro kejutan. Arcade1Up uga njupuk pre-order ing mesin Marvel vs. Capcom, lan loro arcade gelut bakal diaktifake wi-fi. Pra-pesenan ing kabeh telung mesin diwiwiti dina iki ing Arcade1Up's […]

Rampung konten video menyang piranti TV Android sampeyan, muga-muga bisa rumangsa dadi luwih pribumi ing mangsa ngarep kanthi thanks kanggo introduksi Cast Connect. Kaya sing ditunjuk dening Pandhuan TV TV Android, fitur anyar iki bakal entuk manfaat kanggo nggunakake remot kontrol kanggo video sing dibuwang. Kaca pangembang Google nerangake babagan cara anyar […]

Seri smartphone unggulan nomer loro Huawei wis samesthine sadurunge taun ora ana ing Mate 40 lan Mate 40 Pro, lan nalika bocor wis ora ana, mung sawetara renders saiki muncul online menehi kita pratondo apa sing katon. Penunjuk kasebut dumadi saka rong kolaborasi antarane OnLeaks lan HandsetExpert kanggo Mate 40 lan […]

Jetbrains ngumumake rilis IDE Python, PyCharm 2017.3.2, sedina kepungkur. Mangkene carane sampeyan nginstal ing Ubuntu 16.04 lan luwih dhuwur. Owah-owahan ing PyCharm 2017.3.2 kalebu: Ketik anotasi kanthi luwih dhisik. Sampeyan ora bisa nyelehake anotasi jinis inline nalika netepake variabel ing utawa utawa statement, dadi sampeyan kudu menehi anotasi ing […]

Saiki, wong ora pengin tetep konten karo smartphone siji. Dheweke ora mung ngganti ponsel, nanging uga ngganti ekosistem. Yen sampeyan wis ngowahi handsets, ora ana bahaya sing bisa ditangani. Nanging yen sampeyan obah saka siji ekosistem menyang liyane, tantangan kasebut saya angel. Saiki, tingkat kesulitan mundhak […]

Kredensial Guard minangka fitur sing nggunakake keamanan basis virtual kanggo misahake rahasia tartamtu supaya bisa diakses mung piranti lunak sistem istimewa. Rahasia mesthi sukses kanggo ancaman cyber amarga tingkat hacking saya tambah. Empu akses ora sah iku ora cocog kanggo kapentingan kapercayan lan rahasia lan asring nggawe cara nyolong kaya […]

DVD Ripping minangka tugas umum sing dingerteni kabeh pangguna komputer. Saiki meh kabeh kita duwe smartphone sing duwe, jelas banget yen kita pengin duwe film saka koleksi DVD lawas menyang smartphone. Nalika iku DVD Ripper mainake. Yen sampeyan wis tau ndeleng situs torrent utawa diundhuh […]