Wulan: Maret 2016

A Guide to Install and Use ZFS on CentOS 7

ZFS, wangun cendhak Zettabyte Filesystem minangka sistem berkas maju lan dhuwur banget. Asline dikembangake dening Sun Microsystems lan saiki dadi bagian saka proyek OpenZFS. Kanthi mangkono akeh sistem berkas sing kasedhiya ing Linux, cukup alami kanggo takon apa sing khusus babagan ZFS. ...

Cara instal Webasyst ing CentOS

Webasyst minangka kerangka kerja open source PHP sing dipigunakaké déning pangembang web kanggo nggawe aplikasi web multi-user alus kanthi back-end lan front end. Iku framework sing nggabungake alat publikasi web, blogging lan e-commerce karo platform kolaborasi perusahaan. Pandhuan instalasi iki njamin Apache, MySQL ...

Android N: tanggal rilis, jeneng lan fitur

Rene Millman, Joe Curtis News 17 Mar, mode 'freeform' 2016 Android N bisa ngidini kedhaftar ngowahi ukuran aplikasi windows Android N disetel dadi rilis Android paling apik kanthi ton dandan lan fitur-fitur anyar. Punika sadaya kita sedaya ngertos babagan pengulangan sabanjure ...

Instal Editor Video OpenShot 2.0.7 Ing Ubuntu Systems

Ngundhuh lan nginstal editor video OpenShot ing Linux Ubuntu Systems. Perintah terminal kanggo nginstal editor video OpenShot 2.0.7 ing Ubuntu 15.04, Ubuntu 14.04, Ubuntu 14.10 lan Ubuntu 15.10 Systems. OpenShot Video Editor minangka editor video sing gratis lan mbukak kanggo Linux sing dilisensi ing versi GPL 3.0. ...

Bantuan! Safari tansah nabrak

Topik Panas iPhone SE pisanan katon Apple 21 Maret iPhone SE miwiti iPad Air 3 pratayang Lucu iku kanggo takon Siri iPhone 7 Anyar 21in iMac Bantuan! Safari tansah nabrak Stop browser web Safari Apple saka nabrak karo pandhuan kita kanggo mbenerake masalah browser web umum. ...

Cara nyiyapake lan ngatur akun panganggo ing Mac

Apa cara paling apik kanggo ngatur akun panganggo ing Mac? Yen sampeyan nganggo Mac karo wong liya ing omah utawa kantor sampeyan, sampeyan pengin nyiyapake akun panganggo sing kapisah kanggo saben wong. Saben pangguna bisa duwe setelan sing beda kanggo samubarang cara kaya ...

Tips tipikal 12 kanggo Mac OS X El Capitan

Topik Hot iPhone SE pisanan dipikir Apple 21 Maret iPhone SE mbukak iPad Air 3 pratayang Lucu iku kanggo takon Siri iPhone 7 Anyar tips 21in iMac 12 super-lanjut kanggo Mac OS X El Capitan Apa sampeyan ngerti kabeh babagan Mac OS El Capitan? Coba maneh. ...

Carane nginstal & nyetel Linux ing Mac

Carane nginstal Linux ing Mac? Linux arupa sistem operasi sing menarik lan rada kurang dikenal - senajan para panatacara teknologi Macworld cenderung ngerti sethithik babagan iku. Ing donya dual saka Windows vs Apple, Linux njagong menyang ...

Restore Mac tanpa partisi kuwarasan

Apa cara paling apik kanggo mulihake Mac tanpa partisi kuwat? Yen ana masalah serius, sampeyan kudu nginstal maneh sistem operasi Mac kanthi nggunakake partisi kuwat. Nanging carane sampeyan mulihake Mac sing ilang partisi kuwarasan? Iku ...

Tawaran iPad Pro: Endi tuku Pro iPad ing UK

Apple saiki menehi rong model iPad Pro sawisé acara 2016 Maret nambahake versi sing luwih cilik kanggo campuran mung nem sasi saka peluncuran Pro 12.9in iPad. Yen sampeyan mikir tuku Pro iPad, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. ...

Alternatif kanggo Apple Nomer

Topik Hot iPhone SE pisanan katon Apple 21 Maret iPhone SE miwiti pratinjau iPad Air 3 Lucu iku kanggo takon Siri iPhone 7 Anyar 21in iMac Alternatif kanggo Nomer Apple Nomer iku spreadsheet bisa, nanging ora mung siji. Coba deleng ing ...