Category: Вордпрес

12 Analytics Plugins for WordPress

With the right analytics plugin, a WordPress ecommerce merchant can access extensive data to track visitors and discover what they like and what they don’t, to convert more visitors. Here is a list of analytics plugins for WordPress. There are solutions to track visitors, create page

HootSuite најдобрите алтернативи на Ниво Нагоре Социјалните медиуми маркетинг во 2018

HootSuite е популарен фаворит за многу блогери и на пазарот. Тоа беше еден од неколку апликации социјални медиуми за управување на кои дојде до егзистенција во почетокот на 2000-тите и се разви во денешниот одат-на алатка за закажување постови на социјалните мрежи. Како повеќето корисници, јас бев…

17 WordPress Plugins to Create Content

The right set of WordPress plugins can help create content that engages readers and drives traffic. Here is a list of plugins to help create content for your WordPress website. There are editorial applications, tools for adding images and video, plugins to add polling and quizzes,