Совети "Нема човек": Како ја најдов мојата AtlasPass V1

AtlasPass v1 во Ничија Скај делува како универзален клуч, кој ве држи надвор од неколку врати низ кои ќе поминувате додека ги истражувате. Сакате да знаете како да најдете AtlasPass v1 за себе? Ако вашата ситуација е нешто слично на моето, ќе слезе вака:

не-mans-sky-atlaspass-аномалија Просторна аномалија која ги има плановите AtlasPass V1 на Небото небо

  • Пронајдете просторна аномалија додека истражувате нов сончев систем
    1. Дали изгледа како огромна сфера? Ако е така, имаш среќа
  • Приклучете го внатре во сферичниот брод
  • Влезете внатре и проверете дали постои Гек како стои на терминал
    1. Гек ќе побара да ги спореди белешките за наодите. Направете го тоа и ќе го добиете планот AtlasPass V1
  • Одете во вашиот Exosuit во менито за изработка, и одберете отворен слот
  • Изработка на AtlasPass V1 со 25 Iron и 10 Heridium

Преминот ќе ви даде пристап до која било врата на ниво V1. За среќа, поминува може да се користи неограничено количество пати, па не грижете се за тоа што ќе се искористите со првата врата низ која поминувате. Преминот исто така може да се продаде и се вреднува во единиците на 825.

не-човек-атлас-помине Гек го добив мојот AtlasPass V1 од Небото небо

Што е зад овие V1 врати, сепак? Од моето досегашно искуство, постојат надградби за костимите и multitool, растенијата за собирање Carbon од и AtlasPass V3 врати. Сега следното прашање е како да се добие една од овие V3 поминува.

atlaspass-план Планот за AtlasPass V1 во Небото небо

Па што мислите? Дали ќе се обидете и ќе најдете свој AtlasPass внатре Ничија Скај? Кои други начини си го поминувале времето со играта досега? Дозволете ни да ги знаеме вашите мисли во делот за коментари подолу.

извор

поврзани со пост

Оставете Одговор

Оваа страница користи Akismet за намалување на спам. Научете како се обработува вашиот коментар.