таг: Cortana

Cortana Coming to Xbox Live

A short word coming out of E3: despite rolling out a couple of days ago, Microsoft has formally announced Cortana, the Windows-based speech recognition helper (similar to Siri and Google Now) is coming to Xbox Live and the Xbox console platform. This announcement has been suspected

Ние користиме cookies за да ви даде најдобар интернет искуство. Согласувајќи ги прифаќате користењето на cookies во согласност со нашите политика за приватност.