таг: Фејсбук

Твојата Водич за почетокот 5 Социјалните медиуми Реклама Опции

Постигнување на правото публика на социјалните медиуми не е за вештина. Денес на играта е да се плати-за-плеј. Со платформи заситени, органски дофат за бизнисите зазеде остар пад. Тоа не значи дека бизнисите треба да се откажат од 2.6 милијарди луѓе активни на социјалните медиуми во светот. можете…

Маркетинг на вашиот бизнис на Фејсбук: Фејсбук Статии vs. профили

Дали сте биле маркетинг на вашиот бизнис на вашиот личен Фејсбук профил? Сега може да биде време да се префрлат на вашите маркетинг се фокусира на Фејсбук страната. Тоа е кршење на Фејсбук Услови за користење на вашиот личен профил да претставуваат нешто освен себе, како што се вашето…

Фејсбук во неволја повторно, како и 50 милиони сметки се пробиени

Основачот на Фејсбук Марк Цукерберг само откри дека социјалните медиуми е пробиени. Хакер украл токени безбедноста на текот 50 милиони корисници. Компанијата потврди дека нападот бил извршен со преку безбедносна ранливост во "Прикажи како" Функција. Фејсбук го претстави на "View…

Latest Nearby Friends feature on Facebook

Nearby Friends feature on Facebook allows you to find your friend location when they are nearby. You can easily use Nearby Friends feature on Facebook at your smartphone.You can easily track your all Facebook friends real time location at your Smartphone. You can also quickly meet

Introducing Social Media Video Automation

We’re thrilled to announce one of our most requested features – video automation. dlvr.it now supports automatic posting of videos to your social media profiles and pages. Tap into dlvr.it to effortlessly share videos with your friends on Facebook, Твитер, and Google+. Upload your videos to