таг: iPhone

Слики на атарот единици, наводно, го покаже она што може да се погледне на втората генерација на iPhone како X

As July becomes August, we’re getting a fresh look at what Apple’s second-generation iPhone X could look like, courtesy of serial leaker Benjamin Geskin. As you can see by the dummy units presented here, this year’s 5.8-inch iPhone X looks identical to the first model. на…

Ние користиме cookies за да ви даде најдобар интернет искуство. Согласувајќи ги прифаќате користењето на cookies во согласност со нашите политика за приватност.