таг: Видео

LongoMatch open source video analysis tool

LongoMatch is an open source cross-platform sports video analysis program that supports real-time and post-recording analysis. The open source version of LongoMatch is available for Windows, Mac OS X and various Linus distributions. It requires that you download and install a codec pack as well, as

Ние користиме cookies за да ви даде најдобар интернет искуство. Согласувајќи ги прифаќате користењето на cookies во согласност со нашите политика за приватност.