Si të merrni Windows 10 falas dhe a është e ligjshme?

Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë metodat e ndryshme në dispozicion për të marrë falas Windows 10. Do të ndajmë katër opsione unike dhe do të shpjegojmë nëse secila prej këtyre opsioneve është e ligjshme. Shpresojmë që, pas leximit të këtij artikulli, do të jeni më të informuar se si Windows 10 ...

12 Këshilla të dobishme për Microsoft Word dhe truket

Shanset janë që ju ose përdorni Microsoft Word tani, ose mund t'ju duhet ta përdorni në të ardhmen. Është lehtë procesori më i popullarizuar i fjalës për Windows, kështu që të mësosh disa këshilla të dobishme të Microsoft Word për të përfituar mund të ndihmojnë me të vërtetë për të përmirësuar produktivitetin dhe shpejtësinë ...

Tre emulatuesit më të mirë të Android

Sistemi operativ Android është padyshim sistemi më i madh dhe më i suksesshëm operativ për pajisjet mobile. Zgjidh çdo smartphone në mënyrë të rastësishme dhe shanset janë se do të konkurrojë Android. Kjo gjithashtu do të thotë se shumë aplikacione janë ekskluzive për këtë sistem operativ dhe se është ...

Programi më i mirë i Windows 10 për Audio më të Mirë

Ka një sërë aplikacionesh Windows 10 që mund të përdorni për të përmirësuar audio tuaj dhe në këtë artikull ne duam të nxjerrim në pah disa nga më të mirët. Ne do të hedhim një vështrim në disa nga barazimet më të mira, disa nga softueri më i mirë për virtual ...

Kuptimi i Delegacionit Kerberos në Active Directory të Windows Server

Delegacioni përdoret kur një server ose llogari shërbimi ka nevojë të imitojë një përdorues tjetër. Për shembull, vëzhguesit e faqeve para-fundore përdorin përdoruesit kur hyjnë në bazat e të dhënave backend, duke siguruar qasje të pandërprerë në të dhënat e përdoruesve, lejohen të shikojnë ose të editojnë. Active Directory (AD) siguron delegim për skenarë si kjo. Pa kufizime ...

Çfarë duhet të dini për Windows 10 S Mode

Microsoft nuk ka bërë shumë zhurmë në lidhje me Windows 10 S Mode, versioni i Windows që është i kufizuar në Apps Store. Dhe me vdekjen e Windows 10 S SKU, disa kanë spekuluar se S Mode është në rrugën e saj jashtë. Por Microsoft vazhdon të ...

Windows 10 tetor 2018 përditëson ende çështjet e përjetimit

Apple iCloud, disqet e mapuara, Trend Micro, klientët VPN F5 dhe grafika AMD ende shkaktojnë probleme për përdoruesit e versionit 10 të Windows 1809. Microsoft rereleased Window 10 versionin 1809 në nëntor 13th, por duket sikur përditësimi i softuerit ende shkakton probleme për disa. Në qoftë se ju jeni …

Çfarë ka të re në Windows 10 Version 1809 Për IT Professionals

Versioni i 10 i 1809 i 2 është lëshuar në tetor 10nd për ata që kontrollojnë manualisht për përditësime në aplikacionin Windows 9 Settings ose përdorin një nga opsionet manuale të disponueshme në faqen e internetit të Microsoft këtu. Patch e tetorit, e martë, tetor XNUMXth, do ta shohë përditësimin automatikisht nëpërmjet ...

Si ta Instaloni Ndërmarrjen e Kukullave në Red Hat Linux

Në një artikull të mëparshëm, unë ju tregova se si ta instaloni Burim 5 me burim të hapur në Red Hat Linux. Sot, unë do t'ju tregoj se si ta instaloni Ndërmarrjen Puppet, e cila vjen me karakteristika shtesë, përfshirë raportimin, vizualizimet interaktive të varësisë, inspektimin e ngjarjeve, kontrollin e qasjes në role dhe integrimin ...

Veprimi1 Endpoint Security dhe Menaxhimi Patch - Edition Pa pagesë

Action1 është një sistem sigurie për endpoint të bazuar në cloud dhe sistem për menaxhimin e patch-it, i arritshëm nëpërmjet një konsole të bazuar në ueb që ju lejon të menaxhoni të gjithë flotën tuaj të stacioneve të punës. Ju mund të bëni kërkime të drejtpërdrejta ose të planifikoni, konfiguroni alarme në kohë reale, të nisni veprime si instalimi i softuerëve ose ristartoni kompjuterët, etj. Një nga ...