Kategoria: Windows

Një raund i udhëzimeve të dobishme, udhëzimeve dhe burimeve të tjera për t'ju ndihmuar të filloni me Microsoft Windows.

Si të Defrag Drive juaj Hard në Windows 10

Nëse ndjenja e kompjuterit tuaj është e ngadaltë, mund të jetë koha për të bërë pak mirëmbajtje. Defragmentimi (ose "defragmentimi") është një nga detyrat më të zakonshme të kësaj zone, së bashku me programet e çinstalimit, kontrollin e kujtesës së kompjuterit tuaj dhe drejtimin e një skanimi të virusit. Ja se si funksionon, dhe çfarë ...

Si të vendosni nivelet e vëllimit në Windows 10 lock / unlock

Përzierësi i volumit në Windows 10 duhet të jetë kontrolli më i zgjuar i volumit që çdo OS desktop ka për të ofruar për momentin. maOS nuk ofron ndonjë gjë të tillë, por Microsoft nuk ka bërë ndonjë ndryshim apo përmirësim deri tani. Ekziston kontrolli i volumit të veçantë të aplikacionit, por ...

Fix: Data dhe koha e gabuar në Windows 10

Windows 10 mund të shfaqë datë dhe kohë të gabuar për disa arsye. Kjo mund të jetë për shkak të zonës së gabuar kohore, gabimisht caktojë datën dhe kohën, ose drenazhon baterinë CMOS. Nëse Windows 10 nuk po tregon kohën e duhur, mund të përdorni këto ...

Shkarkoni imazhe iCloud në PC me CopyTrans Cloudly për Windows

Për të shkarkuar të gjitha imazhet iCloud në PC, mund të përdorni ose iCloud.com ose iCloud për Windows. Megjithatë, ruajtja në cloud, sipas parazgjedhjes, ofron vetëm 5GB hapësirë ​​të lirë të ruajtjes. Nëse kalon këtë kufi, ose duhet të fshini përmbajtjen tuaj ose të përditësoni në një plan abonimi. ...

Të tillë një rënie të nxehtë! TOP-5 Lojërat e Windows 10

Kundërshtimi i PC vs consoles nuk do të përfundojë kurrë. Pse shqetësohem? Ka pasur gjithmonë tituj të mahnitshëm në PC dhe nganjëherë ato funksionojnë edhe më mirë! Next-gen është në, kështu që lojërat e reja duken shumë të lëmuara dhe realiste. Le të hedhim një vështrim në 5 coolest prej tyre, të cilat ...

Si të hiqni Boxbe Lista e pritjes nga Outlook

Ka shumë shërbime të palës së tretë që funksionojnë në krye të shërbimeve të njohura të postës elektronike si Outlook. I quajtur edhe si shërbim i ndihmës së postës elektronike, ato përmirësohen si në aspektin e përvojës, ashtu edhe në produktivitetin. Boxbe posaçërisht siguron një shërbim auto përgjigjur nëse jeni nën mbingarkesë me email. Në …

12 Këshilla të dobishme për Microsoft Word dhe truket

Shanset janë që ju ose përdorni Microsoft Word tani, ose mund t'ju duhet ta përdorni në të ardhmen. Është lehtë procesori më i popullarizuar i fjalës për Windows, kështu që të mësosh disa këshilla të dobishme të Microsoft Word për të përfituar mund të ndihmojnë me të vërtetë për të përmirësuar produktivitetin dhe shpejtësinë ...

Windows 10 - mjetet më të mira për administratorin tuaj të derdhur

Windows 10 - mjetet më të mira për derdhjen e administratorit Përditësuar: Nëntor 12, 2018 Puna me Windows 10 është një fenomen interesant. Shpesh, funksionaliteti fshihet ose qëllimisht fshihet, duke e bërë punën e administratës shumë më të vështirë krahasuar me botimet e mëparshme të Windows. Pastaj, për shkak se ky sistem operativ është ...

Fix Bugcode 0xA - IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL në Windows 10

Kur është fjala për nivelin e pajisjeve, ndërprerjet janë projektuar në mënyrë që kërkesat e burimeve të mos hyjnë në një bllokim. Me fjalë të thjeshta, përdoret për të thyer një lak pa fund. Zhvilluesit gjithashtu hartuan nivele për t'i dhënë përparësi ndërprerjeve. E saj e quajtur edhe si kërkesë për ndërprerje ...

Si të vendosni Python në Windows për të mësuarit e makinës?

Mësimi i makinës i referohet një aplikacioni të inteligjencës artificiale (AI) që nuk kërkon programim të qartë për të sjellë përmirësime. Ajo i referohet aftësisë së makinës për të zhvilluar vetë përmes përvojës. Kjo lëndë kryesisht përqendrohet në zhvillimin e aplikacioneve softuerike që ...

Microsoft e ndalon sërish Windows 10 Tetor 2018 Update

Javën e kaluar Microsoft përfundimisht mori për të ri-lëshuar 10 2018 Update të Windows 1809. Version XNUMX fillimisht filloi të dilte në fillim të tetorit, por pas reagimit rreth bugs filloi të mirë deri Microsoft vënë një pauzë globale mbi të. Ndoshta bug më i madh në ...

Si për të rregulluar Windows Update Error 80244019

Windows Update është depo për çdo gjë që është më e fundit për Windows nga Microsoft. Përdoruesit zakonisht marrin përditësime shpesh për shkak të këtij shërbimi Windows Update. Ky mekanizëm i Windows Update varet nga shërbime të shumëfishta si BITS ose Background Intelligent Transfer Service, Shërbimi i Windows Update, Shërbimi i përditësimit të Windows Server ...

Microsoft blen FSLogix për të rritur performancën e virtualizimit të Office 365

Teknologjia e FSLogix do të përshpejtojë kohën që duhet për të ngarkuar profilet e përdoruesve në Outlook dhe OneDrive Microsoft ka fituar firmën FSLogix për sigurimin e aplikacioneve për të përmirësuar shpejtësinë e ngarkimit të profilit të përdoruesve në aplikacione duke përfshirë Outlook dhe OneDrive. Zgjidhja është projektuar për mjedise me shumë cloud ...