Fortnite tani është në dispozicion për shkarkim në çdo pajisje Android

Epic’s Fortnite is now available to download for all Android devices without having to get an invite.

Përdoruesit me pajisje të përputhshme tani mund të shkojnë në fortnite.com/android dhe të shkarkojnë instaluesin. Instaluesi pastaj do të shkarkojë skedarët e lojës dhe do të instalojë lojën aktuale. Ju mund ta çinstaloni instaluesin pas instalimit, por ju nevojitet që të merrni përditësime në lojë.

Furnite lëshuar në Android mbrapa në gusht së bashku me Galaxy Note9. Ditët e para, loja ishte në dispozicion vetëm për pajisjet Samsung përmes dyqaneve Samsung.

Eventually, Epic made it available to other compatible Android devices through an invite process but many did not receive an invite at all. (I’m yet to receive an invite despite having registered twice.)

The game is now available to all compatible Android devices. It’s still a hassle due to the game not being available on the Play Store and having to download an installer first. Strangely enough, even on Samsung devices you still have to download the installer first as the Samsung Store only serves the installer and not the game itself.

Still, if you’ve been holding out on playing this game on Android or were unable to, you can now give it a try. As with other platforms, Fortnite Battle Royale is free to play.

Burim

Faqet Post

Lini një Përgjigju

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.