Si të shtoni muzikë në tregime në Instagram

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

Përshëndetje atje, për të gjithë ju dua ta filloni këtë duke thënë se shtimi i muzikës në tregimet tuaja në Instagram është shumë e rëndësishme për të lënguar dhe për të shtuar jetën në historinë tuaj të përditshme. Hapat e nevojshëm për të shtuar muzikë në tregimet në Instagram janë mjaft të thjeshta dhe nëse më ndjekni nga afër, me imazhe që do t'ju udhëheqin, do ta merrni atë dhe do ta kuptoni plotësisht artin e shtimit të muzikës në tregimet në Instagram.

Tani, në thelb ekzistojnë dy mënyra për të shtuar muzikë në tregime në Instagram, mund të shtoni muzikë në tregimin tuaj, ndërsa po krijoni videon për historinë tuaj ose së dyti, mund të shtoni muzikë në post ose video tashmë ekzistuese. Nëse po krijoni një video të re që do të shfaqet në historinë tuaj, hapat për këtë janë shumë të lehta, më ndiqni ndërsa vazhdoj të përshkruaj hapat për ju.

Shtoni muzikë në tregime në Instagram gjatë kapjes së një videoje

Kjo metodë e parë punon shumë mirë, çdo herë, mund të kapni një video ndërsa muzika po luan në sfond dhe ta ruani atë si historinë tuaj të Instagram

1. Zgjidh dhe hapni aplikacionin tuaj të preferuar të muzikës në pajisjen tënde Android ose në telefonin IOS që është ndërtuar tashmë në pajisjen tuaj Android, tabletë ose telefon IOS.

2. Zgjidhni një këngë që dëshironi të përdorni për të regjistruar historinë tuaj dhe për ta radhitur atë në korin e këngës që dëshironi të luani në sfond duke përdorur shiritin e kohës, sapo të arrini në pjesën e këngës që dëshironi në sfond, atëherë ndaloni.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

3. Hapni aplikacionin tuaj Instagram në pajisjen tuaj dhe trokitni lehtë mbi ikonën e kamerës në këndin e sipërm të majtë të ekranit.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

4. Vendosni kamerën tuaj në atë që dëshironi të regjistroheni, qofshin një vetëvendosje ose një video të rregullt.

5. Për të luajtur këngën që keni ndalur, hyn në panelin e kontrollit ose shiritin e njoftimit të pajisjes tënde dhe luaj këngën nga njoftimi i aplikacionit për muzikë dhe më pas mbyllni menjëherë kutinë e njoftimit.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

6. Shtypni dhe mbani një rreth të bardhë në pjesën e poshtme të ekranit tuaj për të regjistruar videon në Instagram dhe gjithashtu kapni muzikën që po luani.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

7. Pasi të keni përfunduar, hapni shiritin e njoftimit ose panelin e kontrollit të pajisjes tuaj dhe pushoni muzikën që po luani për të dëgjuar historinë e Instagram-it që sapo keni regjistruar.

8. Nëse jeni në rregull me regjistrimin tuaj, prekni "Historia juaj" në pjesën e poshtme të ekranit tuaj për të postuar videon që sapo keni regjistruar.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

Është e shpejtë, e lehtë dhe e besueshme, duke postuar video të reja në historinë tënde të Instagram-it, tani do të ndahen me muzikë të ftohtë në sfond.

Shto muzikë në një video ose postë në galerinë tënde

Tani, duke shtuar muzikë në një video të krijuar tashmë nuk do të ndjekë të njëjtat hapa që duhej për të shtuar muzikë në video gjatë krijimit të videos. Do të duhet të kalosh një model të ri, ndoshta të shkarkoni një aplikacion për ta bërë këtë punë në mënyrë efektive dhe pa stres.

1. Shkarkoni aplikacionin falas për redaktimin e videos "Inshot Video Editor"Nga dyqani i lojës Google për përdoruesit e Android ose dyqan i aplikacioneve për IOS.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

2. Sapo të shkarkohet aplikacioni, hapni atë dhe zgjidhni opsionin e videos.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

3. Prekni "New" dhe zgjidhni videon ekzistuese që dëshironi të shtoni muzikë, për të postuar në historinë tuaj të Instagram-it nga galeria e pajisjes suaj.

4. Pasi që videoja e zgjedhur është importuar, trokitni lehtë mbi "Muzika" pastaj zgjidhni Track. Tani, mund të shtoni ndonjë muzikë në bibliotekën tuaj muzikore ose të shtoni nga biblioteka e aplikacionit Inshot.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

5. Prekni një pjesë vetëm për ta dëgjuar atë, nëse doni rrugën, më pas prekni "USE" për të shtuar rrugën në videon tënde.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

6. Sapo të keni përdorur "USE", aplikacioni do t'ju çojë në një ekran ku do të prekni butonin e luajtjes për të dëgjuar dhe shikuar se si duket videoja juaj dhe tingëllon si.

7. Nëse jeni në rregull me videon, prekni butonin "kontrollo" në këndin e djathtë të djathtë të ekranit tuaj.

Si të shtoni muzikë në tregimet në Instagram

8. Së fundi, klikoni në "SAVE" për të ruajtur videon e redaktuar në galerinë tuaj.

Videoja do të ruhet automatikisht në galerinë tënde, kështu që tani mund të ndjekësh metodën e parë për të shtuar videon në historinë tënde. Tani, kur të shtoni këtë video të redaktuar rishtazi, ndiqni Hapi 2 të metodës së parë dhe rrëshqisni lart për të shtuar videon e re të redaktuar. Thjeshtë, e lehtë, pa stres dhe kënaqësi.

përmbledhje

Dhe kjo është në thelb se si ju mund të shtoni muzikë në tregime në Instagram. Nëse keni qenë ndonjëherë në pozicionin ku nuk keni ditur se ku mund të shtoni muzikë në tregimet e Instagram, edhe unë kam qenë atje më parë, prandaj unë mund t'ju them me gjithë zemër që këto metoda të mësipërme punojnë një mijë e një përqind të kohë.

Faleminderit shumë për shikimin dhe ndjekjen e këtij artikulli, mund t'ju siguroj se hapat e mësipërm nëse ato ndiqen në letrën do t'ju japin rezultatin që ju nevojitet. Deri herën tjetër, kujdesuni.

Burim

Faqet Post

Lini një Përgjigju

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.