Kategoria: Internet Marketing

Marketingu i fundit digjital dhe e-tregtia, strategjitë e marketingut si blogging, reklamat, video në internet, podcasting, outsourcing, marketing social media dhe më shumë.

Hyrje thelbësore në Qendrën Merchant të Google

Imagjinoni këtë - ju jeni duke pasur miq për një darkë, dhe receta juaj (që keni gjetur në Google) bën thirrje për petë me spirale të kunguj të njomë. Në telefonin tuaj të mençur, ju Google "spiralizer" dhe gjeni këtë: Ndër rezultatet e para që shihni janë produktet spiralizuese Williams-Sonoma. Ju klikoni një, ...

Si të blini një emër domain

Emri juaj i domain është shumë i rëndësishëm. Do të ishte gabim të flasësh për procesin e daljes me emër. Nëse e merr seriozisht projektin, atëherë duhet të fillosh me këmbën e djathtë me emrin tënd. Pas të gjitha, ajo do të ...

Regjistruesi më i mirë i domain-it

Regjistruesit më të mirë të domain-it e bëjnë të shpejtë të kërkoni dhe të blejnë një emër të madh domain-i, pastaj lehtë të konfiguroni dhe menaxhoni me kalimin e kohës. Ata gjithashtu do të kenë shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve (si përkrahje live dhe një qendër e fuqishme e njohurive) dhe një reputacion të panjollë ...

Këshilla SEO, mjete, dhe si të: Best of 2018

Është koha e vitit përsëri: duke reflektuar në vitin që ka kaluar, ndërsa përgatitemi për 2019 që përgjojnë rreth qosheve. Në këtë artikull, ne kemi një përmbledhje të disa prej pjesëve tona të preferuara të tifozëve nga 2018 në SEO. Prej këshillave për të shkuar në ...

Vegël e Google PageSpeed ​​Insights: Këshilla për të shënuar 100 / 100

Shpërndarja e një përvoje të përsosur të përdoruesve në faqen tuaj të internetit është një mënyrë e rëndësishme për të rritur normën e konvertimit të faqes suaj. Kjo normë e konvertimit ka shumë të bëjë me shpejtësinë e ngarkimit të faqes suaj të internetit. Sa më shpejt të jetë faqja e internetit, aq më mirë përqindja e konvertimeve. PageSpeed ​​mund edhe ...

Mjetet më të mira falas për biznesin e vogël

Me teknologjitë e reja dhe internetin, qasja e marketingut ka ndryshuar në vitet e fundit. Mjete të reja janë shfaqur në treg. Mjetet efektive dhe revolucionare që i mërzisin mënyrat e veprimit të kompanive. Nëse je një sipërmarrës, nëse fillon një biznes, atëherë kupton ...

Si të rriteni shitjet tuaja me tregimet e Instagram

Asnjë strategji marketingu e mediave sociale nuk është kompletuar pa Instagram. Por ka shumë më tepër për Instagram sesa thjesht ngarkimi i fotografive dhe videove në profilin tuaj. Me një postim standard, ju jeni disi të kufizuar në atë se sa përmbajtje mund të ngarkoni në një ditë ose një javë. ...

Si të rritet kanali juaj YouTube me këto vegla 12

Kur njerëzit flasin për mediat sociale, rrjetet e para që vijnë në mend janë zakonisht Facebook, Instagram dhe Twitter. Ndërsa YouTube mund të mos jetë ideja juaj e parë, ajo duhet të bëhet prioritet për ju që të ecni përpara. Nëse jeni biznes, personalitet i Internetit, ose influencues social, ...

Platformat më të mira të E-Commerce

Quicksprout është e mbështetur nga lexuesit. Kjo do të thotë që ne përdorim lidhjet filiale. Kur klikoni, ne ndonjëherë fitojmë një komision. Mëso më shumë. Pra, jeni gati për të ndërtuar një dyqan në internet dhe për të shitur, transportuar dhe menaxhuar biznesin tuaj. Ne jemi këtu për të ndihmuar. Ne morëm një vështrim në gjashtë nga ...

Web Hosting më e mirë falas

Quicksprout është e mbështetur nga lexuesit. Kjo do të thotë që ne përdorim lidhjet filiale. Kur klikoni, ne ndonjëherë fitojmë një komision. Mëso më shumë. Free web hosting ka kuptim vetëm për një fushë mjaft të ngushtë të klientëve: ata që kanë faqet e internetit të vogla pa shumë përmbajtje dhe shumë pak trafik, dhe ato ...

Shërbimet më të mira të email marketingut

Quicksprout është e mbështetur nga lexuesit. Kjo do të thotë që ne përdorim lidhjet filiale. Kur klikoni, ne ndonjëherë fitojmë një komision. Mëso më shumë. Pothuajse çdo platformë e marketingut e postës elektronike premton të njëjtën gjë: shpërndarje e shkëlqyer, mjete intuitive, shabllone të cilësisë së dizajnit dhe raportim i dobishëm në mënyrë që të mund të shfrytëzoni sa më shumë çdo email ...

Shërbimet më të mira të Web Hosting

Quicksprout është e mbështetur nga lexuesit. Kjo do të thotë që ne përdorim lidhjet filiale. Kur klikoni, ne ndonjëherë fitojmë një komision. Mëso më shumë. Shënim i redaktorit: Ne krahasuam gjashtë nga shërbimet më të mira të web hosting për të parë se si ato grumbullohen. Ne mendojmë se shumica e njerëzve do të jenë shumë të kënaqur me pritjen e tyre ...