Category: Scripts në internet

Si të gjeni temat më të mira të WordPress për webfaqen tuaj

WordPress, një nga shërbimet më të njohura të web hosting në botë, është shtylla kurrizore për mijëra faqet e internetit, të vogla dhe të mëdha. Kur vendosni të shkoni në rrugën WordPress, nëse jeni duke përdorur një instalim tradicional ose menaxhuar WordPress web hosting, ju duhet të marrin në konsideratë dy faktorë: ...

WordPress SEO: Udhëzuesi Ultimate

Imagjinoni të keni një kafe të shijshme pa gluten në Boston. Nëse dikush do të kërkonte "kafe të gluten-free pranë" në Google, është e sigurt të supozosh se do të donit që faqja e WordPress-it të dalë në krye të rezultateve të kërkimit, apo jo? Në këtë mënyrë, njerëzit që janë ...

Si të vendosni Google Analytics për WordPress

A keni menduar ndonjëherë se çfarë bëjnë njerëzit kur hyjnë në faqen e internetit të WordPress-it? A keni menduar se cilat faqe të internetit kanë tendencë të qëndrojnë më gjatë, cilat fushata i sjellin ato dhe cilat nga faqet e tua të internetit fshehin më të mirën? Google Analytics mund t'ju ndihmojë ...

Si ta Instaloni WordPress: Metodat 4

WordPress është i njohur për të qenë një nga opsionet më të njohura të softuerit të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) në dispozicion deri më sot. Një nga arsyet kryesore për këtë është sepse WordPress është e lehtë për t'u përdorur dhe plotëson nevojat e pothuajse çdo lloji të internetit dhe biznesit. Instalimi i ...

WordPress.org vs WordPress.com: Cili është ndryshimi?

Viti pas viti, WordPress renditet si një nga veglat më të mira të ndërtimit të faqes në dispozicion. Ky softuer i lehtë për t'u përdorur i CMS (content management system) është fillestar i përshtatshëm, ofron plane të ndryshme dhe ju lejon të krijoni dhe menaxhoni me shpejtësi një faqe interneti unike dhe funksionale për vizitorët tuaj. Nëse jeni ...

Temat 15 më të mira WooCommerce WordPress për 2019

WooCommerce është një plugin i lirë, me burim të hapur për tregtinë elektronike, i ndërtuar për faqet e internetit të WordPress. Shtojca ju lejon të shisni lehtësisht pothuajse çdo lloj produkti, duke u dhënë vizitorëve një përvojë intuitive dhe të padobishme për blerjen e markave. Ju mund të krijoni eksperiencën tuaj të blerjes duke shfrytëzuar një prej ...

Sulmet aktive XSS synojnë Amp për WP WordPress Plugin

Rreziqet u zbuluan kohët e fundit në AMP popullor për WP plugin që lejon çdo përdorues të regjistruar për të kryer veprime administrative në një vend WordPress. Tani është zbuluar se një sulm aktiv XSS është duke u zhvilluar që synon të njëjtat dobësi për të instaluar backdoors dhe për të krijuar ...

Si ta instaloni Google Analytics në Blogger / Blogspot

Çdo bloger e di se statistikat që tregohen në Pultin e Blogger nuk janë shumë të sakta. Kur një vizitor e sheh një post dhe në qoftë se rifreskojnë faqen atëherë Blogger e numëron atë si pikëpamje faqe të 2. Pra, ku mund të merrni statistikat e sakta nga? ...

Shtojca për analiza 12 për WordPress

Me shtojcën e duhur të analytics, një tregtar i WordPress ecommerce mund të ketë qasje në të dhëna të gjera për të ndjekur vizitorët dhe për të zbuluar se çfarë duan dhe çfarë nuk bëjnë, për të kthyer më shumë vizitorë. Këtu është një listë e plugins analytics për WordPress. Ka zgjidhje për të ndjekur vizitorët, për të krijuar faqe ...

Si të Konfiguro WordPress për të përdorur një Database Remote

WordPress është sistemi më i popullarizuar i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) bazuar në PHP dhe MySQL. Kur WordPress CMS juaj rritet në trafik dhe ju keni outgrown burimet tuaja të tanishme të serverit, një zgjidhje profesionale do të jetë mbajtja e bazës së të dhënave në një server të veçantë të bazës së të dhënave. Me këtë zgjidhje, ju ...

27 Pa pagesë Animation Tools për Dizajn

Në "15 Tools for Animation", unë profilizoja veglat e animacionit të lehtë për përdorim për marketing të përmbajtjes. Por animimi mund të shtojë edhe dizajnin në një vend, për të rritur përvojën e vizitorëve. Këtu është një listë e mjeteve të animacionit për dizajn. Ka shtojca dhe biblioteka për tranzicion të thjeshtë dhe ...

Plugins 11 WordPress për Mbështetjen e Konsumatorëve

Ofrimi i mbështetjes në të gjithë përvojën blerëse të blerësve tuaj është një mënyrë e mirë për të siguruar kthimin e tyre. Nëse keni një faqe WordPress, ka një shumëllojshmëri të shtojcave për mbështetjen e klientëve për të ndihmuar. Këtu është një listë e shtojcave për mbështetjen e klientëve në WordPress. Ka shtojca për të siguruar ...

Rregullimi i WordPress: 'Shkurtimisht i padisponueshëm për mirëmbajtjen e planifikuar. Kontrolloni gabimin e një minutë

Kështu që unë u zhvillua në këtë problem. Pa marrë parasysh se çfarë bëra instalimin tim WordPress shfaq një gabim stupid që lexoni si vijon: Shkurtimisht i padisponueshëm për mirëmbajtjen e planifikuar. Kontrollo sërish për një minutë. Fig.01: Si ta rregulloni shkurtimisht të padisponueshëm për gabimin e planifikuar të mirëmbajtjes në WordPress Këtu është ...