PC parantos meungpeuk aksés ka file ieu [Dilereskeun ku ahli]

Windows 10 nyaéta hiji platform anu endah pisan, tapi sakapeung anjeun henteu tiasa ngaksés koropak anu nanggung alatan éta PC parantos ngaksirkeun aksés kana kasalahan file ieu Ieu masalah tiasa ngahalangan karya anjeun, sareng dina dinten dinten ieu, urang nuju bade ningalikeun maneh kumaha ngalereskeun pesky ieu…

Windows 10 diropéa supir sora dihapus [ngalereskeun rusuh]

Pikeun anu fungsina benerna ti audio sareng narasumber komputer anjeun, Windows merlukeun Sound Drivers. Samentara Drivers Sora ilaharna henteu dipangaruhan ku nanaon, sababaraha pamaké ngalaporkeun yén pangénggalan saurna, Windows 10 musnah supir sora maranéhanana. Sababaraha pamaké ngajak ka…

Printer abdi moal tiasa nyitak file Excel [GARANTEED FIX]

Sababaraha pamaké parantos netepkeun dina tulisan forum anu henteu tiasa nyitak spreadsheets sareng Excel. Pamaké éta tiasa nyitak dokumén ti software séjénna, tapi tétéla Excel anu henteu dicitak. Pamaké biasana kudu ngaluyukeun setelan printer atanapi pormat spreadsheet pikeun ngalereskeun file Excel anu henteu nyitak. ...

Taskbar tos bodas di Windows 10 [Dilereskeun ku ahli]

Sajumlah Windows 10 pamaké anu ngalaporkeun yén Taskbar na tos janten lami bodas kadadakna. Ieu parantos nyababkeun seueur pamaenana pikeun mikir yén si anu sanés tiasa janten aksés kana komputer na, tapi untungna, hiji-hijina robahan éta nyaéta warna. Naha kuring ...