Які речі відключити In Windows 10 ?

Безсумнівно windows 10 - це найкраща, орієнтована на хмара випуск Microsoft. Поряд з отриманням нових функцій у новій ОС деякі з ваших особистих даних також спільно використовуються сервером Microsoft. Досить бути достойною компанією довіри, коли вона призводить до використання ваших особистих даних під помітними послугами, такими як Cortana та платформа, орієнтована на хмари, не здається хорошим і справедливим.

GСьогодні, в ці дні, технологічний світ стає загальновизнаним подібним складним поводженням для корпорації Майкрософт. Отже, щось, у чому ви повинні вимкнути windows 10, щоб зберігати свої дані особисто, і це також призводить до кращої продуктивності та часу роботи акумулятора.

Вимкніть додатки для доступу до вашого місцезнаходження, мікрофона та веб-камери

In windows Програми 10 встановлюються за умовчанням для доступу до вашого місцезнаходження, мікрофона та веб-камери. Так, це створить сенс, коли додаток для відеочату потребує доступу до веб-камери та мікрофона, але WTF, коли навіть всі програми разом із програмами третіх сторін потребують веб-камери та мікрофона. І так, ми не можемо забути про місце, яке вони потребують, що безпосередньо призводить до зменшення заряду акумулятора і продуктивності вашого ПК. Сподіваюся, ви самі виправдовуєтеся. Внизу згадувалося, як вимкнути програми для отримання веб-камери, мікрофона та місця розташування:

> Наведіть вказівник до налаштовування, потім в меню КОНФІДЕНЦІЇ:

Меню налаштувань

Відключення камери, місцезнаходження та доступу до мікрофона:

Відключення доступу до камери

Вимкнення доступу до місцеположення

Вимкнення доступу до мікрофона

Вимкнення небажаних оголошень

в даний час windows 10 надає вам унікальну ідентифікацію реклами, щоб служити собі з небажаною цільовою рекламою, також без будь-якої можливості видалити її назавжди. Але не варто хвилюватися, ви можете принаймні відключити сторонні програми для доступу до цієї інформації. Давайте подивимося, як:

Як і попередній, просто наведіть вказівник на набір PRIVACY SETTINGS у меню SETTINGS та вимкніть параметри.

Вимкнення оголошень

Відключення сенсу Wi-Fi

І тут поставляється Wi-Fi Sense, наданий корпорацією Майкрософт як служба, яка за замовчуванням підсумовує ваші мережеві паролі і може автоматично бути доступною для ваших соціальних друзів.

СКІЛЬКИ НЕ БУДЬ ЛАСКА ЗАПРОШУВАТИСЯ ПАРАМЕТРІВ Wi-Fi ДРУЖИНИ "Звучить добре?"

Давайте подивимося, чи це насправді. Налаштування, сумісні з цією службою, що надається новою ОС, таким чином, що вам потрібно вибрати, які паролі ви хочете поділитися, і ніхто з них не буде розкривати за вашим явним вибором. Оскільки Microsoft обіцяє, що ваші паролі будуть зберігатися у високо зашифрованому та захищеному сервері, коли вони будуть спільними і не будуть розкриті третім сторонам. Але це тільки це, це мій пароль, і чому б я хотів би обслуговувати його навіть з Microsoft або будь-якої іншої фірми з Місяця, чи це місце зашифровано чи ні!

Отож, зверніть увагу та відключіть службу до SETTINGS> NETWORK & INTERNET> Wi-Fi> УПРАВЛІННЯ Wi-Fi SETTINGS> Wi-Fi SENSE та вимкніть службу.

Відключення сенсу Wi-Fi

Відключення сенсу Wi-Fi

Відключення послуги "Знайомство з вами"

Одна з найбільш тривожних функцій, якщо є в windows 10 - це послуга "Знайомство з вами". Правда, що стоїть за цією послугою, полягає у реєстрації ваших особистих рухів windows 10, як Keylogger, схожий на ваші контакти, календар, почерк, набравши історію та багато іншого, лише на ім'я, яке надає вам кращий досвід роботи з Cortana. Отже, якщо ви не є фанатом Кортани, то це повинно бути вашим головним завданням для того, щоб вигнати цю функцію. Давайте подивимося, як:

Повертаючись до вашого SETTINGS> PRIVACY і вказуючи на опцію SPEECH, INKING & TYPING, просто натисніть на опцію STOP GETTING TO KNOW ME.

Відключення ознайомлення з вами служби

Відключення автоматичних оновлень та спільного використання пропускної спроможності

Тепер, подібно до торрент-сервісів, Microsoft тепер пропонує вам однорангову мережу та обмін даними для завантаження оновлень, що дозволяє вам також завантажувати частину ваших даних іншим користувачам. Це може призвести до непотрібних витрат на витрати даних. Отже, якщо ви один з мудрих, то подивіться, як відключити чудову функцію:

Як завжди, у меню SETTINGS вкажіть пункт UPDATE & SECURITY> UPDATE> WINDOWS UPDATE> ADVANCED OPTION> ВИБРАТИ, ЯК ОНОВЛЕННЯ ДОСТУПУ, та вимкніть послугу.

Вимкнення спільного доступу до смуги пропускання

Вимкнення спільного доступу до смуги пропускання

Вимкнення спільного доступу до смуги пропускання

Також разом із службою спільного доступу до смуги пропускання Microsoft також забезпечує автоматичне перезапуск служби під час користування комп'ютером чи ні після встановлення автоматичних оновлень. Це може призвести до втрати незбережених даних під час вашої роботи на комп'ютері, оскільки за промовчанням він автоматично перезавантажується, коли автоматично встановлюються оновлення. Тому, позбувшись цього дерьмо, давайте вимкнемо це, як згадується внизу:

Точно так само, як у попередньому варіанті ADVANCED OPTIONS (перейдіть до меню SETTINGS> UPDATE & SECURITY> WINDOWS UPDATE> ADVANCED OPTION), просто змініть параметр AUTOMATIC RECOMMENDED за допомогою NOTIFY TO SCHEDULE RESTART, щоб повідомити вас перед перезавантаженням комп'ютера. Також ви можете просто виправити оновлення лише під ним, щоб зупинити автоматичні оновлення.

Відключення автоматичних оновлень і перезапуск

Таким чином, це були більш переслідуючі функції, сумісні з новою ОС windows 10, яку ви повинні відключити. Якщо мені щось не вистачає, дайте мені знати ваші пропозиції в коментарях.

джерело

залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.