Як співпрацювати з нотатками в iOS 10

Програма Notes для iOS 10 має одну нову функцію, і це досить приголомшлива. Нова функція називається співпрацею, і вона дозволяє запросити будь-якого з ваших контактів, щоб внести вклад до нотатки. Існують певні обмеження, тобто якщо особа, яку ви запрошуєте співпрацювати на ноті, не має власного iPhone, вона не зможе редагувати її на жодному іншому телефоні. Вони також можуть переглядати його на Mac або на ПК за допомогою веб-програми iCloud. Недоліком є ​​те, що кожен, хто не має облікового запису iCloud, не може зробити внесок до нотатки. Це менш закрите середовище на роботі. Ось як працює нова функція.

Почати співпрацю

Відкрийте додаток "Нотатки" та торкніться нотатки, до якої ви хочете запросити когось, з яким ви співпрацюєте. Відкривши примітку, ви побачите кнопку "Додати людей" поруч із кнопкою спільного доступу. Торкніться його та виберіть, який додаток ви хочете надіслати, запросивши співпрацю. Якщо ви не бачите кнопку "Додати людей", спробуйте це фіксувати.

нотатки-ios-10 запрошення до запис-оп-10

Потім ви можете вибрати контакт і надіслати запрошення. Для контактів, які не використовують iPhone або Mac, ви можете скопіювати посилання до нотатки. Посилання займе трохи часу для створення і насправді є незграбним процесом в цілому. Ваш одержувач повинен буде ввійти в iCloud, щоб читати або редагувати посилання.

Незалежно від того, який пристрій використовує ваш одержувач, вони зможуть прочитати нотатку. Якщо це все, що ви хочете зробити, тобто просто поділите нотатку, скористайтеся стандартним параметром спільного доступу.

send-note-ios-10 collaboration-note-ios-10

Примітка, яку додали до співавторів, буде трохи значок біля нього у списку нотаток. Коли ваш одержувач оновлює нотатку, біля нього з'явиться жовта точка.

Запросити інших людей

Щоб запросити більше людей до нотатки, з якою ви вже співпрацюєте, відкрийте її та натисніть кнопку "Додати людей". Ви побачите опцію "Додати людей", а також список людей, яких ви вже запросили співпрацювати в примітці. Торкніться його та дотримуйтесь того самого процесу, що і раніше, щоб запросити контакт.

Видалити доступ до спільної роботи

Щоб видалити особу з примітки, яку ви запропонували їм співпрацювати, відкрийте нотатку. Натисніть кнопку "Додати людей", і ви побачите список всіх, хто був запрошений до співпраці в примітці. Торкніться особи, яку ви хочете видалити, щоб перейти до екрана інформації. Натисніть "Видалити доступ", щоб видалити їх із примітки.

stop-sharing-note-ios-10 notes-remove-access

Кінець співпраці

Щоб зупинити когось із співавторів на ноті, відкрийте його та натисніть кнопку "Додати людей". У самому низу екрана "Люди" ви побачите кнопку "Зупинити обмін". Торкніться його, щоб завершити співпрацю в примітці.

джерело

залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.