Як відключити ідентифікатор особи / Touch ID в iOS 11 швидко

Ось як можна швидко вимкнути ідентифікатор обличчя або ідентифікатор Touch в iOS 11 на вашому iPhone X або будь-якій іншій моделі iPhone.

Компанія Apple отримала масу вдячності за свою увагу на безпеку своїх пристроїв. Ця безпека була розширена в останні роки з додаванням Touch ID, і тепер Ідентифікатор особи in iPhone X, але іноді бувають випадки, коли ви просто опиняєтеся в ситуації, коли потрібно відключити обидва. На щастя, з введенням iOS 11, Apple принесла цю функцію всім власникам iPhone.

Ми сподіваємося, що це ніколи не відбудеться ні з ким, але неминуче будуть випадки, коли зловмисники можуть змусити іншого користувача передати свій iPhone. Враховуючи введення Face ID на iPhone X, існує дуже реальна можливість, що пристрій може бути отриманий і вказав на обличчя користувача, щоб розблокувати його. Apple Крейг Федерігі нещодавно відповів на цю проблему електронною поштою, і ви завжди можете закрити очі, коли миттєвий ідентифікатор обличчя не автентифікує ваше обличчя, але варто повторити, що ви можете зробити, якщо це станеться або подібна ситуація. І пам'ятайте, що біометричний сенсорний ідентифікатор або особа ідентифікуються, коли ви захочете це зробити.

Якщо ви відчуваєте загрозу і відчуваєте, що хтось може фактично змусити вас помістити палець на сенсорний ID або змусити вас розблокувати пристрій за допомогою ідентифікатора обличчя і хочете відключити їх, то є два способи зробити це.

  • Перший метод: Користувач з iPhone може швидко натискати кнопку "сплячий / будильник / живлення" на боці пристрою п'ять разів поспіль. Це викличе Екстрений SOS екран живлення, але також вимкніть біометричний доступ до введення пароля. Кнопка сплячого режиму / пробудження / живлення називається "бічною кнопкою" на iPhone X.
  • Другий метод: якщо ви володієте iPhone X і змушені передавати комусь ваш пристрій, то ви можете просто схопити обидві кнопки з обох сторін iPhone X, і це виконає ту ж саму дію і видалить доступ до ідентифікатора обличчя до успішно введений пароль.

І це дійсно так само просто. Дотримання будь-якого з цих двох методів означає, що будь-який біометричний доступ на пристрої буде видалено, поки перевірений користувач не введе успішний пароль. Як тільки це сталося, система повертається до нормального стану.

джерело

Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.