Як архівувати публікації в Instagram: нові функції, доступні для всіх користувачів

Замість того, щоб видалити дорогу, але, можливо, незручну пам'ять з вашого профілю Instagram, тепер ви можете її заархівувати. Функція "архів" викачала користувачам у вівторок в оновленні. Мета полягала в тому, щоб дати користувачам більше свободи, дозволяючи їм розвивати та змінювати свої профілі, коли вони розвиваються, Сказав Instagram у блозі.

Ця нова функція дозволяє користувачам переміщувати певні публікації в частині свого профілю, які вони можуть бачити, і переміщати їх назад у свої профілі, коли завгодно. Нова функція доступна в версіях Instagram 10.21 та вище для пристроїв iOS та Android.

Читайте: Оновлення Instagram: як використовувати місцеположення та історії хештейг на дослідженні

Оновлення було витягнуто в тестовому режимі для деяких користувачів впродовж останнього місяця, поки він все ще розроблявся. Багато оновлень, які з'явилися в додатку останніми місяцями, є симптомом жорстка конкуренція з Snapchat, який нагрівався минулого літа, коли Instagram додала свою власну "історію", яка імітує Snapchat.

Як архівувати попередній пост в Instagram:

Після того, як нова функція доступна на вашому телефоні, наступного разу, коли ви відкриєте сторінку свого профілю, у вас з'явиться невелике сповіщення в додатку. Він випаде з кнопки архіву та пояснить, що будь-які повідомлення, які ви архівуєте, можна знайти, натиснувши кнопку архіву.

Якщо ви нічого не заархівували, на сторінці, що відкривається, не буде фотографій і буде сказано «Немає архівних фотографій». Однак ви знайдете вказівки щодо архівування повідомлень у майбутньому. Щоб архівувати публікацію, поверніться до свого профілю та перейдіть до будь-якої фотографії, яку хочете сховати, і торкніться опції "..." (це горизонтальна на пристроях iOS і вертикальна на пристроях Android), яка з'явиться у верхньому правому куті. Це відкриє меню, де ви можете вибрати "архівувати", "вимкнути коментування", "редагувати", "поділитися" або "видалити" публікацію.

Архівний екземпляр Instagram

Варіант "архівувати" публікації в Instagram з'явився для всіх користувачів.

Виберіть "архів", і повідомлення автоматично надсилатимуться в той архівний простір, який ви можете отримати, вибравши піктограму у верхньому правому куті профілю. Це схоже на годинник зі стрілкою, що вказує проти годинникової стрілки. Ви більше не побачите його у своєму профілі. Це буде видно лише в архівному розділі вашого профілю, який ви можете побачити тільки. Навіть після того, як ви архівуєте публікацію, ви все одно бачитимуть сподобані коментарі та коментарі, які були у вашому профілі.

повний архів instagram

Після того, як архівовані фотографії, вони перейдуть до архіву, лише частину вашого профілю ви зможете побачити.

Читайте: Джастін Каскеджо, Instagram Sensation, заарештований за сходження Манхеттен-хмарочос, знову

Ви можете легко видалити публікацію з вашого архіву. Виберіть фотографію в розділі архіву та знову торкніться значка "...". Це відкриє параметри "показати в профілі" та інші параметри, які були доступні, коли ви поміщаєте його в архів. Вибравши "показ в профілі", фотографія або відео знову з'являться у вашому профілі в тому самому місці, в якому його спочатку було зайнято в хронологічному порядку. Після цього ваші послідовники зможуть переглянути публікацію ще раз.

видалити з архіву

Просто виберіть "показати в профілі", щоб видалити фотографію з архіву.

джерело

Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.