Як перейти на Instagram: оновлення містить нові зникаючі відеоролики, повідомлення

Ще в серпні Instagram представив Instagram Stories як спосіб для користувачів поділитися всіма великими моментами свого дня.

У понеділок Instagram оголосив про два великі оновлення: відеоролик в Instagram Stories та зникнення фотографій та відеозаписів для друзів в Instagram Direct.

Як транслювати відео з історії Instagram

Онлайн-відео в Instagram Stories допоможе вам зв'язатися зі своїми послідовниками. Коли ви закінчите, ваша жива історія зникає з додатка, щоб ви могли будь-коли поділитися своїм вмістом. Щоб перейти в прямому ефірі, просто проведіть пальцем прямо з каналу, щоб відкрити камеру, торкніться кнопки "Почати відео", і ви можете розпочати обмін відео, що може тривати до години. Ваші друзі отримуватимуть сповіщення, коли ви будете жити, щоб вони могли налаштуватись. Коли ви живете, ви можете скріплювати коментарі для своїх друзів, щоб переглядати чи вимикати коментарі. Поки немає повторень, ви зможете переглядати куратор. Дослідіть найкращі відео, які зараз використовуються в Instagram Live.

Якщо ви не хочете ділитися дудлом у публікації Instagram Stories своїм підписчикам, ви можете надіслати його прямим повідомленням кільком з найближчих друзів. Вони будуть єдиними, хто зможе спостерігати його двічі, перш ніж він зникне.

Як відправити зникаючі фотографії та відео безпосередньо до груп або друзів

З моменту запуску Instagram Direct минулого року кількість користувачів, які використовують Direct кожного місяця, зросла з 80 мільйону до 300 мільйонів людей. Сьогоднішнє оновлення завжди підтримує прямі повідомлення, але додає кращого способу з'єднання з друзями - все це в одному місці.

Щоб використати нову функцію, проведіть пальцем праворуч у камері, щоб зробити фотографію або відео, а потім торкніться стрілки, щоб відправити її в приватному порядку. Ви можете вибрати створення групи - і ви можете відправити їх одночасно. На відміну від інших повідомлень у Direct, ці нові фотографії та відео зникнуть з поштових скриньок ваших друзів після їх побачення. Ви навіть зможете побачити, чи вони переглянули його або зробили скріншот. Згідно з a блог, Instagram сказав, "чи встановлено ваш обліковий запис як загальнодоступний, так і приватний, ви можете надсилати фотографії та відео, що зникають, лише тим, хто йде за вами".

Знищення фотографій та відеозаписів у Instagram Direct буде розгортатися в глобальному масштабі, починаючи з понеділка.

джерело

залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.